Plantx gaat 200 winkels bevoorraden

United Super Markets Holdings en Plantex  startten in mei 2022 een nieuwe vertical farm 'Terrabase' Tsuchiuri en zijn nu meer dan een jaar operationeel.

Om de duurzame ontwikkeling van de groenteketen in de stedelijke omgeving verder te ontwikkelen, werd het SEED-consortium opgericht. Dit consortium zoekt deelname van co-creatiepartners en streeft naar een toekomstig ontwerp voor een bedrijfsmodel voor stedelijke ecologische groenten.

United Super Markets Holdings Co lanceerde het huismerk 'Green Growers' met de concepten veilig en zeker, gezond en milieuvriendelijk. In 2021 begonnen ze met hydroponisch geteelde sla in de farm van Plantex. En sinds november 2022 verkocht het bedrijf zijn plantaardige sla van Beyond Meat, een Amerikaans bedrijf.

Terwijl Green Growers op deze manier evolueerde, heeft United Super Markets Holdings met Plantex samengewerkt om een vertical farm genaamd 'Terrabase' te lanceren om klanten via Green Growers een hogere waarde te bieden.

Met de start van de activiteiten in dezelfde farm in juni 2022 waarbij USMH consequent betrokken is van productontwikkeling tot teelt, distributie en verkoop, heeft de farm een leveringssysteem opgezet voor ultraverse sla die binnen 24 uur na de oogst in de winkels ligt. De farms leveren dagelijks sla aan ongeveer 200 winkels van de USMH Group.

Voor meer informatie:
Plantx
www.plantx.co.jp


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.