Snoeptomaten 'de ideale Brainboosters' tijdens de examens

De hele maand juni steekt BelOrta haar snoeptomatenshaker in een Einstein-jasje. Zo wil het studerende jongeren aanmoedigen om gezond te snacken terwijl ze hun innerlijke Einstein naar boven trachten te halen.

De hele maand juni wil BelOrta studenten inspireren om hun innerlijke Einstein, één van 's werelds grootste genieën, naar boven te halen tijdens de examenperiode. Daarvoor steekt de coöperatie de snoeptomatenshaker tijdelijk in een nieuw jasje.

Tijdens de examenperiode zitten studenten meer aan hun bureau, waardoor ze minder snel suikers en vetten zullen verbranden. Met kerstomaten als ideale Brainbooster, wil BelOrta de studerende jongeren aanmoedigen om te kiezen voor een gezonde vervanger van snoep en mogelijks minder gezonde tussendoortjes. Zo hoeven ze zich tijdens het studeren geen zorgen te maken over hun lijn en kunnen ze zich volledig focussen op de leerstof. Slimmer worden en gezond snacken, Einstein zou er trots op zijn.

Een vaste waarde in Belgische huishoudens
Kerstomaten hebben de afgelopen jaren een vaste plek gekregen in de winkelkar. Zo eet een Belg gemiddeld 1.78 kg kerstomaten per jaar. Ze zijn bovendien het populairst bij jonge mensen en bij gezinnen met kinderen.

Bron: BelOrta


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.