"Het verlengen van de levensduur van kassen is ook duurzaam"

In het streven naar een groenere toekomst speelt kassenbouw een belangrijke rol. Alumat Zeeman, dochteronderneming van BOAL Group en leverancier van kasgerelateerde systemen en toebehoren, streeft naar een minimale impact op het milieu op de lange termijn.

Met een breed aanbod van energiezuinige scherming- en intelligente ventilatiesystemen en bouwmaterialen, helpt Alumat Zeeman kassenbouwers om projecten te realiseren met een kleinere ecologische voetafdruk. Het bedrijf begrijp dat duurzaamheid niet alleen gaat over het verminderen van de impact op milieu, maar ook over het verlengen van de levensduur van kassen. 


AZ GreenTech team 2023: in het midden Maarten van Hagen, rechts Gijs Solleveld en links Michael Steentjes

Projecten met een kleinere ecologische voetafdruk
"Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze bedrijfsfilosofie", zegt Maarten van Hagen, Sales Manager bij Alumat Zeeman. "We streven ernaar onze kassenbouwpartners te voorzien van hoogwaardige producten en oplossingen waarmee ze efficiënt en duurzaam kunnen bouwen en renoveren."

Webshop
Met een assortiment van meer dan 3.000 producten biedt Alumat Zeeman oplossingen om kassen in topconditie te houden en de levensduur te verlengen. Dankzij een webshop kunnen klanten onderdelen bestellen voor de renovatie en nieuwbouw van kassen, met korte levertijden.

"Wij streven naar gemak en snelheid voor onze klanten", zegt Maarten. "Onze webshop biedt een gemakkelijke en efficiënte manier om hoogwaardige producten te bestellen. Voor klanten die nog geen online-account hebben, staan onze collega’s tijdens GreenTech klaar om hen persoonlijk te helpen bij het aanmaken ervan."

Ontmoet het team tijdens GreenTech 2023
GreenTech biedt een kans om het team van Alumat Zeeman persoonlijk te ontmoeten. Specialisten als Michael Steentjes en Gijs Solleveld staan klaar om te vertellen hoe men de meest optimale teeltomstandigheden creëert met behulp van energiezuinige scherm- en ventilatiesystemen. Ook vertellen zij graag meer over de mogelijkheden op het gebied van buis-, draad- en plaatbewerking.

Alumat Zeeman zet zich samen met haar kassenpartners in voor de toekomst van de glastuinbouw. Dus kom langs en ontmoet het team tijdens GreenTech en ontdek hoe zij samen met kassenbouwers werken aan projecten en een groenere wereld.

Alumat Zeeman is van 13 tot en met 15 juni met eeen team aanwezig op de stand van BOAL Group (#01.220) in Amsterdam Rai.

Voor meer informatie:
Alumat Zeeman 
Honderdland 32
2676 LS Maasdijk (Holland)
Tel: +31 (0)174518155
www.alumatzeeman.com 
info@alumatzeeman.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.