HS Tuinbouw Service breidt wagenpark uit met nieuwe buisrailwagens

HS Tuinbouw Service heeft ervoor gekozen om het wagenpark uit te breiden met buisrailwagens. Het gaat om acht stuks van de nieuwste Berkvens GL6500-D buisrailwagens van Steenks Service die voldoen aan de meest recente EU wet- en regelgeving (CE-richtlijn). De wagens hebben een maximale platformhoogte van 6,5 meter en zijn uitgerust met hydraulische steunpoten. Met deze wagens zet HS Tuinbouw Service verder in op het ontzorgen van klanten op het gebied van realisatie en onderhoud van kassen. HS Tuinbouw Service breidt dienstverlening uit 
HS Tuinbouw Service houdt zich bezig met alles omtrent kassen en service in de tuinbouw met als doel het ontzorgen van hun klanten. Dit betekent dat ze alles doen op het gebied van kassenbouw, beglazing, onderhoud, reparatie, reiniging, scherming en energiebesparende oplossingen van en voor kassen.

Tijdens deze werkzaamheden heeft HS Tuinbouw Service regelmatig buisrailwagens nodig. Voorheen werden de wagens gehuurd of werden de wagens van de klant gebruikt. Hierdoor moest HS Tuinbouw Service regelmatig schakelen, want er zat bijvoorbeeld wachttijd op het huren van de wagens of de wagens van de klant hadden een te lage plateau hoogte en voldeden niet aan de nieuwste CE regelgeving.

Ter verbetering van de huidige dienstverlening is ervoor gekozen om te investeren in eigen buisrailwagens. ‘Hierdoor kan er sneller en beter worden ingespeeld op de klantvraag, zodat wij de klant nog beter en sneller kunnen ontzorgen’, aldus John Torenstra jr. Hij is de directeur van HS Tuinbouw Service.

Moderne buisrailwagens met oog op de toekomst
HS Tuinbouw Service heeft gekozen voor 8 Berkvens GL6500-D buisrailwagens. ‘Dit zijn de meest moderne buisrailwagens van dit moment’, aldus Sander Zuidgeest, mede-eigenaar van Steenks Service. Zo hebben een maximale platform hoogte van 6,5 meter, waarmee gemakkelijk aan de hoogste kassen kan worden gewerkt. Verder zijn de wagens uitgerust met hydraulische steunpoten.

Deze kunnen worden uitgezet met een simpele druk op knop. Hierdoor kan de wagen gestempeld worden, zodat er veilig op grote hoogte gewerkt kan worden. De wagens zijn geschikt voor het rijden over meerdere buisrailsporen tussen de 42,5 en 60 centimeter. Tot slot bevatten de wagens buisdetectie, een scheefstandmelder en een platformlast beveiliging.

‘De wagens voldoen aan de meest recente Europese wet- en regelgeving (CE-richtlijn). Dit betekent dat er met de wagens veilig gewerkt kan worden. Deze veiligheid heeft HS Tuinbouw Service (VCA** gecertificeerd) hoog in het vaandel staan, waardoor de wagens perfect aansluiten bij hun behoeftes en werkwijze’, aldus Sander.

Voor meer informatie:
HS Tuinbouw Service 
Slotenmakerstraat 15                                    
2672GC Naaldwijk
Tel.: +31(0)174 501368                                  info@hstuinbouwservice.nl                       
www.hstuinbouwservice.nl 

Steenks Service
Jan van de Laarweg 1
2678LH De Lier
Tel.: +31(0)174 510266
info@steenks-service.nl
www.steenks-service.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.