Machines kijken op BVOR-dagen

Tijdens twee zonnige BVOR-demodagen op 24 en 25 mei jl. bij Combinatie Afvalzorg & Den Ouden in Brunssum zagen bezoekers hoe vijftig machines op efficiënte wijze groene reststromen tot producten opwerken. Niet alleen waren volgens de BVOR chippers, shredders, omzetmachines, zeefmachines en windshifters in actie te zien, ook waren er diverse standhouders om de professionals in de sector te informeren over vele andere diensten en producten.

Speciaal en uniek aan de BVOR-Demodagen is dat de getoonde machines ook in bedrijf zijn. Zowel ’s ochtends als ’s middags was het mogelijk om een rondleiding te volgen onder leiding van Jan van Bemmel die woordvoerders van de machines interviewde. Via een koptelefoon konden alle deelnemers de uitleg volgen.

Hier is een overzicht te zien van exposanten en machines van de BVOR. 

Demodagen 2025
De BVOR organiseert om het jaar in de maand mei de BVOR-Demodagen waarbij iedere keer een ander BVOR-lid zijn locatie beschikbaar stelt. In het najaar van 2024 hoopt de BVOR de volgende locatie te kunnen presenteren.

Bron: BVOR 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.