Gijs van de Hoef en Jumbo Huibers starten samenwerking

Gijs van de Hoef kan flink gaan opschalen. Vanaf morgen ligt een vers assortiment van hun maaltijden, soepen, wraps en rauwkosten bij drie vestigingen van Jumbo Huibers. "En we zijn ontzettend blij met deze unieke lokale samenwerking tussen twee echte Veense familiebedrijven. Wij vinden elkaar in de behoefte van de klant naar gezonde, eerlijke voeding. Onze producten worden dagelijks vers bereid en afgeleverd bij de winkels van Jumbo Huibers. Kees Huibers heeft prachtige filialen waar met veel enthousiasme wordt gewerkt om de klanten goede producten en een fijne ervaring te bieden. Deze klantgerichtheid en passie om het beste te bieden geeft veel herkenning en onze bedrijven sluiten dan ook heel goed bij elkaar aan. Wij denken dat het fijn is voor klanten om op meerdere plekken in Veenendaal van onze verse producten te kunnen genieten", zo laat Gijs van de Hoef weten.

Het toevoegen van lokaal assortiment kan een booster zijn voor zelfstandig supermarkten, zo bleek uit onderzoek van EFMI. De samenwerking met Jumbo ondernemers lijkt aantrekkelijk voor AGF-speciaalzaken met eigen productie. Zo werkt Landwaart Culinair samen met Jumbo Korneef en Wiemerink werkt met Jumbo Leussink onder het merk Ons Noaborschap.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.