Eric Labbate na 38 jaar met pensioen

Eric Labbate, oprichter van Climate Control Systems, gaat met pensioen na 38 jaar. "Dit is een gedenkwaardig moment voor onze organisatie nu we samenkomen om terug te blikken op de ongelooflijke reis van onze oprichter en afscheid nemen van een baanbrekende leider die een aanzienlijk deel van zijn leven heeft gewijd aan de groei en het succes van Climate Control Systems", zo laat het bedrijf weten.

Eric is vanaf het begin het kloppend hart van de organisatie geweest en heeft de koers van Climate Control Systems gestuurd met inzicht, een vooruitziende blik en initiatief. "Hij heeft de weg gewezen door een cultuur van innovatie, uitmuntendheid en hard werken te creëren die ons de komende jaren zal blijven inspireren", aldus het bedrijf. "Weinig mensen kunnen bogen op een carrière met zoveel toewijding, passie en succes als Eric. Eric was onmisbaar vanaf de start van ons bedrijf naar onze huidige positie als alom erkende en succesvolle pionier in de tuinbouwsector."

Het is inderdaad onmogelijk voor het team om niet sentimenteel te worden bij het overdenken van Erics prestaties, want het is moeilijk om 38 jaar succes en prestaties in een paar alinea's te vatten. "Maar dit moment gaat over meer dan alleen bedrijfsstatistieken en innovaties. Het gaat over de opmerkelijke impact die één persoon heeft gemaakt op een hele organisatie, en we zullen hem voor altijd dankbaar zijn voor zijn onwrikbare inzet en toewijding aan Climate Control Systems."

De pensionering van Eric is een gelegenheid om te vieren, want het markeert het einde van een hoofdstuk en het begin van een ander. "We zijn ervan overtuigd dat Eric voldoening en vreugde zal vinden in dit nieuwe hoofdstuk van zijn leven met familie, het telen van groenten, bloemen en persoonlijke inspanningen. Zijn nalatenschap zal dienen als een leidraad voor ons terwijl we onze reis blijven vervolgen. Nu we afscheid nemen van een zeer gerespecteerd man, beloven we voort te bouwen op de basis die hij heeft gelegd.

"Tot slot willen we onze diepste waardering en dankbaarheid uitspreken voor Eric, wiens visie en leiderschap tientallen jaren lang een inspiratiebron zijn geweest. Wij zijn er trots op verbonden te zijn met een persoon van zo'n kaliber, en we weten dat we grote schoenen te vullen hebben. Wij wensen Eric een gelukkig, gezond en bevredigend pensioen en we kijken ernaar uit om zijn nalatenschap met toewijding en trots voort te zetten. Bedankt voor alles wat je voor ons hebt gedaan en gefeliciteerd met je succesvolle carrière."

Voor meer informatie: 
Climate Control Systems
https://www.climatecontrol.com/
contact@climatecontrol.com

Nebula Groep
https://nebulagroup.ca/


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.