Aardbei op steenwol en meer bij Grodan op GreenTech

Steenwolleverancier Grodan is present op GreenTech. Het bedrijf belooft weer innovaties en nieuwigheden mee te nemen naar Amsterdam en kondigt ook een aankondiging op 13 juni aan.


Thomas Peters

De grenzen verleggen
Thomas Peters, Business Development Manager bij Grodan, is een van de sprekers op het Technology Stage. Hij zal de nieuwste inzichten van Grodan delen over de teelt van aardbeien op steenwol, gebaseerd op fundamentele proeven. Om de mogelijkheden voor zowel de opkweek als de teelt te onderzoeken, werkt Grodan samen met gerenommeerde onderzoeksinstituten die over de juiste faciliteiten, apparatuur, mensen en expertise beschikken. Nieuwste inzichten zijn onder meer:

  • Het effect van EC en irrigatiestrategie op de kwaliteit van de jonge planten en de bijbehorende opbrengst op korte termijn.
  • Het effect van EC op opbrengst, kwaliteit en houdbaarheid in productie van doordragers zoals Favori & Albion

"Voor ons is het belangrijkste doel de grenzen te verleggen en dingen anders te doen dan de standaard", zegt Peters.

Wanneer men weten wil wat men moet weten over aardbei gewassen, bekijk dan de discussie die plaatsvindt op de Technology Stage op 14 juni om 14:45 uur.

Diepgaande kennisdeling
Daarnaast zal Grodan deelnemen aan paneldiscussies die bol staan van de informatie en diepgaande kennisdeling over uiteenlopende onderwerpen:

  • André van Wageningen, Grodan's Head of Sustainability, neemt deel aan de sessie “regulatory transition to netzero” en de sessie “transition pathways toward circular material streams”.
  • Gonneke Gerkema, Marketing Director bij Grodan, bespreekt onderwerpen met betrekking tot schaalbaarheid, operational excellence en arbeidskrachten op de Vertical Farming Stage.
  • Frank Janssen, R&D Project Management bij Grodan en onderdeel van het Cultivation For Compounds Consortium, neemt deel aan de teeltsessie tijdens het Cultivation for Compounds event.

GreenTech vindt dit jaar plaats in de RAI Amsterdam. Grodan is te vinden op stand 05.340.

Ga voor meer informatie naar https://www.grodan.com/about/events/greentech-2023 en https://www.greentech.nl/amsterdam

Voor meer informatie:
Grodan 
Postbus 1160
6040 KD Roermond
T +31 47 53 53 535 
info@grodan.nl  
www.grodan.nl  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.