Leon van Duijn weg bij PlantLab

Leon van Duijn stopt bij PlantLab. De aandeelhouder van het eerste uur en medeoprichter van de vertical farm schrijft in een bericht op LinkedIn dat het bedrijf 'een andere richting' is opgegaan waarmee hij zich niet kan verenigen. Hij schrijft:

"Ik heb als persoon een sterke visie en overtuiging hoe een bedrijf moet handelen in lijn met zijn kernwaarden en principes. Dat ik daar geen politiek voor wil bedrijven binnen een bedrijf is bekend en zal nooit veranderen.
 
Nadat ik begin 2022 een andere rol had aangenomen binnen de onderneming is PlantLab een andere richting opgegaan, al snel was dit voor mij een richting waar ik niet achter kon staan. Mijn fundamentele waarden en overtuigingen over hoe PlantLab zou moeten opereren zijn heel helder, ik zie dat nu niet meer.
 
Ik ben dankbaar voor de waardevolle ervaringen die ik bij PlantLab heb opgedaan en voor de samenwerking met mijn collega's en partners. Ik koester de herinneringen en lessen die ik heb geleerd tijdens mijn tijd bij het bedrijf. Te veel om hier op te noemen maar de verbouwing van ons pand in 2013/2014, de bouw van onze eerste fabriek in de Bahama’s, de fabriek in Indianapolis en de fabriek in Amsterdam zou ik nooit vergeten. PlantLab was gebouwd op het principe dat we met een paar hele goede mensen ontzettend veel werk kunnen verzetten door gewoon keihard te werken en te geloven in wat we aan het doen waren.
 
Duurzame oplossingen voor onze wereldwijde voedselproductie zijn nodig hier geloof ik in, Indoor Farming is er 1 van met veel potentie. Aankomende tijd ga ik nog meer mijn energie stoppen in duurzame oplossingen en projecten die aansluiten bij mijn overtuigingen.
 
Dank aan iedereen die me tijdens het eerste deel van mijn ondernemersreis heeft geholpen en in mij vertrouwen heeft gehad.

Succes iedereen bij PlantLab en ik kijk uit naar de volgende fase van de reis, trossen los!"


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.