Infosessie VLIF-maatregelen GLB 2023-2027 op 24 en 31 mei

Het Vlaams Ruraal Netwerk (VRN) organiseert, in samenwerking met het Departement Landbouw en Visserij twee infosessies over de nieuwe VLIF-maatregelen met een specifieke focus op investeringen en overname- en opstartsteun. 

Door het nieuwe Gemeenschappelijk Landbouwbeleid zijn er namelijk veranderingen aan de verschillende VLIF-maatregelen en de manier waarop men ze moet aanvragen op het e-loket. Wil men investeringen doen op het landbouwbedrijf of plant men een overname van een bedrijf? Informeer dan goed, dan kan men als landbouwer hiervoor steun ontvangen.

Om de land- of tuinbouwer wegwijs te maken, organiseert het VRN  op woensdagmiddagen 24 en 31 mei infosessies. Telkens van 13.30 uur tot 16 uur. Tijdens deze infosessies licht de VRN de VLIF-maatregelen voor landbouwers uitgebreid toe.
Deelname is gratis, maar inschrijven is verplicht. Dan kan via onderstaande linken: 

Meer informatie over deze maatregelen vindt men op de website bij Gemeenschappelijk Landbouwbeleid 2023 - 2027 (VLIF-steun) | Landbouw en Visserij (vlaanderen.be).

Bron: Departement Landbouw en Visserij


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.