Gastspreker Hidde Boersma:

In gesprek over gewasbescherming tijdens Fruitcafé

Op woensdag 17 mei organiseert de Fruit Tech Campus het allereerst Fruitcafé voor jonge fruit(teelt)professionals. De middag staat in het teken van gewasbescherming: een blik op de toekomst. Gastspreker Hidde Boersma, Nederlandse wetenschapsjournalist en documentairemaker, die zich bezighoudt met landbouw en biologie, geeft zijn visie op de wereld. Is biologische fruitteelt wel goed voor de biodiversiteit?

Opvolgend duikt Stichting AgriFacts (STAF) in op de feiten en fabels over landbouw en gewasbescherming. 'Aannames' in plaats van 'zeker weten' voeren soms de motivatie voor beleidsmaatregelen. STAF gaat daarover met jou in gesprek.

De middag wordt afgesloten met een panelgesprek en discussie onder leiding van Hidde Boersma, CAF, Alliance, STAF en de NFO. Daarna is het tijd voor een hapje en drankje tijdens een informele BBQ.

Alle informatie op een rij

  • Locatie: Fruit Tech Campus, Oudenhof 40, Geldermalsen
  • Inloop: 15:00
  • Start programma: 15:30
  • Kosten: €35,- incl. BBQ en drinken (excl. BTW).

Ben jij tussen de 18 & 35 jaar? En wil jij mede jonge fruittelers ontmoeten, kennis opdoen en je netwerk binnen de sector vergroten? Kom dan naar het fruitcafé op woensdag 17 mei.

Meld je vóór 15 mei aan via de website van de Fruit Tech Campus.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.