Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Geautomatiseerde productielijn en biokamer in nieuw pand Greenlux

Meer dan 100 mensen werden vorige week verwelkomd in het nieuwe pand van Greenlux Lighting Solutions in Helsinki, Finland. De bezoekers kregen de eigen geautomatiseerde productielijn te zien en de biokamer, waar experimenten zullen plaatsvinden voor de Valoya verlichtingsoplossingen voor de tuinbouw.

In 2022 fuseerde Valoya officieel met de Finse LED-ontwikkelaar Greenlux Finland, en de opening van het nieuwe pand markeert de verdere integratie van beide bedrijven en benadrukt het belang van onderzoek voor de entiteit als geheel.

Tijdens het evenement nam het team de bezoekers mee op een rondleiding en toonde de eigen geautomatiseerde productielijn en de biokamer, waar de plantenspecialisten proeven uitvoerden met tomaten en sla. "Valoya is altijd gedreven geweest door onderzoek, om telers de beste potentiële lichtoplossingen te bieden. Het bedrijf heeft honderden proeven uitgevoerd en heeft een portefeuille met meer dan 100 patenten op het gebied van tuinbouwverlichting en -systemen en verschillende spectra voor kassen, groenten en bladgroenten", zei Kari Kylä-Kaila, COO van Greenlux, eerder.

"We zijn trots op onze inzet voor innovatie en onderzoek en waren verheugd dit aspect van ons werk met u te kunnen delen", zegt CEO Mikael Broman. "Bovendien konden we met de introductie van ons productportfolio van onze merken ons diverse aanbod, dat zorgvuldig is samengesteld voor onze klanten, onder de aandacht brengen. Deze presentatie gaf een uitgebreid inzicht in onze producten en de unieke keuzes die beschikbaar zijn."

Voor meer informatie:
Greenlux Lighting Solutions
Mekaanikonkatu 1, 00880 Helsinki, Finland
Tel.: +358 29 3700 670
sales@greenlux.com 
www.greenlux.com 
www.valoya.com             

Publicatiedatum: