Online workshop kwekersrechtsysteem Verenigde Staten

In samenwerking met het ministerie van LNV en Plantum zal het United States Patent and Trademarkt Office (USPTO) op 23 mei aanstaande van 15:00 tot 17:00 uur een online workshop houden over het kwekersrecht in de VS. Plantum meldt dat kortgeleden het kwekersrechtsysteem in de VS nu van toepassing is verklaard op alle gewassen. 

Toch blijven de aantallen daadwerkelijke aanvragen beperkt, en bestaat het beeld dat veel bedrijven onbekend zijn met het Amerikaanse kwekersrechtsysteem. Daarom zal het USPTO tijdens deze workshop ingaan op een aantal gestelde vragen en onduidelijkheden. Natuurlijk zal er ook ruimte zijn voor discussie en het stellen van (vervolg)vragen.

Plantum hoopt veel Plantum-leden te mogen ontvangen bij deze online workshop. Ook als het bedrijf (nog) niet actief is in de VS of beperkte ervaringen heeft met het kwekersrecht is de ondernemer van harte welkom. Via deze link is het mogelijk om te registreren. Na voltooiing van de registratie ontvangt men de link naar de workshop.

Bron: Plantum 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.