Het Packhuys, 31 mei - 9 juni

Zelf ontwikkelde casepacker Sepia in de spotlight tijdens Open Huys Dagen

Tholen - Het Packhuys organiseert eind deze maand voor de tweede keer haar Open Huys dagen. Van 31 mei tot 9 juni opent de machineleverancier haar deuren voor vertrouwde en potentiële relaties om het volledige assortiment te kunnen ervaren. "Het is een mooie manier om uitgebreid onze machines operationeel, en met product, te kunnen laten zien aan geïnteresseerden, maar ook nieuwe en bestaande partners te kunnen presenteren", vertelt Jan Molenaar van Het Packhuys.

Het is de tweede keer dat het bedrijf de Open Huys Dagen organiseert. "We zijn er in 2021 mee gestart, omdat er tijdens de coronaperiode geen beurzen waren en we merkten dat er behoefte was van relaties om geïnformeerd te worden over verpakkingsoplossingen", vervolgt Jan. "We kunnen stellen dat dit een zeer succesvolle eerste editie was en zien dat er de wens is om de laatste innovaties en de mogelijkheden tot automatisering die er in de markt zijn werkend te zien. Tijdens een beurs zijn de vierkante meters beperkt en hebben wij niet de mogelijkheid om ons complete aanbod te demonstreren. Aangezien we nu weer veel nieuwe zaken hebben te melden, is er begin dit jaar besloten om de 2.0 editie van onze Open Huys Dagen te organiseren."

In bijna twee weken tijd kunnen (potentiële) relaties nu de standalone en complete lijnoplossingen bekijken, advies op maat krijgen en een voorproefje ervaren van de laatste innovaties op het gebied van verpakken. "De reden dat we er bijna twee weken voor uit trekken is, zoddat we alles ruim op kunnen zetten en de tijd kunnen nemen voor geïnteresseerden. Het is niet een kort praatje op een beurs met een losse machine op de achtergrond, maar we hebben een ruim opgezette showroom, waarbij alles operationeel zal zijn en klanten rustig rond kunnen lopen en vragen kunnen stellen onder het genot van een hapje en drankje."

Sepia
In de spotlight deze Open Huys Dagen staat de nieuwe automatische casepacker Sepia. "We hebben deze samen met onze partner J-TS ontwikkeld en de nieuwste versie daarvan zal werkend te zien zijn tijdens deze dagen. We hebben de Sepia dit jaar in de markt gezet en de eerste reacties zijn positief en veelbelovend. We zullen de machine ook in lijn zetten met een automatische krattenopener, de Frutmac Boxer. Dit is dus een ideale manier om deze innovatie als complete lijnoplossing te introduceren aan potentiële relaties, maar daarnaast hebben we veel meer noviteiten en vertrouwde producten."

"Dat gaat van topsealmachines naar de weegoplossingen van TopControl, karton sluitmachines en vol automatische lijnoplossingen van verschillende leveranciers", vervolgt Jan. "Daarnaast zullen we dus ook onze (nieuwe) partners presenteren. Zo zijn we sinds dit jaar de distributeur van Frutmac. Daar gaan we het complete gamma van wegzetten op het gebied van voornamelijk karton sluitmachines, waarmee losse producten als appels, peren of kiwi's verpakt kunnen worden in karton. Bovendien hebben we een overname gerealiseerd, waardoor we verdeler zijn geworden van Leonhardt en ITW. Met demo-machines en testen met producten zullen we dit voor het eerst aan de klanten introduceren.

"In samenwerking met Gearbox Innovations tonen wij ook enkele oplossingen voor het optisch sorteren en kwaliteitscontrole van producten als tomaten, druiven en snackgroenten. De innovaties van dit bedrijf zijn gericht op het bedenken, ontwerpen en maken van slimme producten die het dagelijkse werk vereenvoudigen, verbeteren of versnellen. Tijdens de Open Huys Dagen zullen de Gearstation en de GearPerformer te zien zijn in lijn met onze verpakkingslijnen."

Complete lijnoplossingen
Jan ziet bij bedrijven een steeds grotere behoefte aan complete lijnoplossingen in zowel AGF, als de maaltijdsector, waardoor Het Packhuys hier zich de laatste jaren ook in doorontwikkeld heeft. "Bedrijven willen in deze tijden graag één aanspreekpunt in hun machineoplossingen. Vaak bestaat de situatie dat er bij problemen of vragen contact moet worden gezocht met meerdere leveranciers, waardoor er veel tijd in gaat zitten. Als er één partij is die je ontzorgt, is dat een stuk soepeler werken. Zo willen we complete service van A tot Z bieden aan onze klanten. Tijdens de Open Huys Dagen zullen we hier dan ook een voorproefje van geven. De hapjes en drankjes staan in ieder geval klaar", besluit Jan.

Aanmelden voor de Open Huys dagen kan hier of openhuys@het-packhuys.com 

Voor meer informatie:
Jan Molenaar
Het Packhuys
Vang 19
4661 TX Halsteren  
Tel: +31 (0)166 700215
jan@het-packhuys.com  
www.het-packhuys.com   


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.