Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eindsymposium op 10 mei: Kas als energiebron - Hogedraad komkommer

Het energieverbruik in de land- en tuinbouwsector in Nederland is een actueel onderwerp. Er wordt al jaren onderzoek gedaan naar energieneutraal telen binnen de sector door onder meer Botany Group. Vanuit de praktijk is er behoefte aan innovatie en onderzoek wat op korte termijn implementeerbaar is en direct in praktijk kan worden uitgevoerd. 



Tijdens het project 'Komkommer jaarrond in balans met minimaal energieverbruik' wenst Botany Group de warmtevraag met minimaal 50% terug te dringen in een met LED-belichte teelt, zonder significant verlies aan productie en kwaliteit. 

Tijdens het eindsymposium vertellen de projectpartners meer over de onderzoeksresultaten van de proef. Het beloofd volgens de Botany Group een interessante en interactieve middag te worden. Het eindsymposium staat gepland op woensdag 10 mei 2023 vanaf 12:30 uur bij Botany aan de Dr. Droesenweg 7 te Meterik. Aanmelden is mogelijk tot 5 mei 12:00 uur. 

Aanmeldingen is mogelijk via deze link. Het programma is daar ook te lezen.

Bron: Botany Group 

Publicatiedatum: