Afstudeeronderzoek Stef van der Wel

Enquête voor 'middenmanagers' in de AGF-sector

Stef van der Wel (23 jaar) is momenteel naast zijn werkzaamheden als junior procesmanager bij Royal Pride één dag in de week bezig met zijn Executive Master Bedrijfskunde (Executive Programme in Management Studies) aan de Universiteit van Amsterdam.

Stef is aangekomen bij het laatste onderdeel van de opleiding. Dit deel staat in het teken van het afstudeeronderzoek. Hiervoor doet hij onderzoek naar de betrokkenheid van middenmanagers in het strategisch managementproces. "Ik ben daarom op zoek naar middenmanagers (managers tussen directie en de werkvloer) die mij hierbij willen helpen door mijn enquête in te vullen. In het bijzonder ben ik opzoek naar managers in de AGF-wereld."

Vanwaar de interesse in de AGF-sector?
"Ik ben de AGF ingerold. Zo was mijn vader tomatentuinder en zijn verschillende familieleden actief als telers in de AGF-sector. Daarnaast heb ik voordat ik bij Royal Pride Holland ben gestart als junior procesmanager stage gelopen bij verschillende bedrijven die gerelateerd zijn aan de sector zoals Royal Brinkman en Valstar Holland", vertelt Stef.

Via onderstaande link vind je de enquête. Het invullen zal 10-15 min duren en onder de respondenten zal een dinerbon t.w.v. € 50,- worden verloot.  

https://uva.fra1.qualtrics.com/jfe/form/SV_09AShoOzNCTYjie 

Met vriendelijke groet,

Stef van der Wel


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.