Limgroup geeft een kijkje in de keuken tijdens derde editie Limgroup Experience Days

Limgroup organiseert de derde editie van de Limgroup Experience Days . Dit evenement vindt plaats van woensdag 10 tot en met vrijdag 12 mei 2023 bij Limgroup op Veld-Oostenrijk 14 in Horst. Tijdens deze drie dagen krijgen bezoekers een kans om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van asperge- en aardbeirassen te ontdekken en een kijkje achter de schermen bij Limgroup te krijgen.

"Woensdag 10 en donderdag 11 mei staan net als vorige edities in het teken van het ontvangen van klanten, om ze mee te nemen in de laatste ontwikkelingen op het gebied van asperge- en aardbeienrassen."

Op vrijdag 12 mei organiseert Limgroup dit jaar een nieuwe Inspiratiedag, waarbij bedrijven uit de gehele keten zich tussen 11:00 en 17:00 presenteren in beursstands en demonstraties verzorgen voor bezoekers. Zo zijn bedrijven als o.a. Mertens, Christiaens Agro Systems, en Coenders Lottum aanwezig als standhouder. Ook op deze dag worden geïnteresseerde bezoekers op de hoogte gebracht van de ontwikkelingen in het Limgroup-assortiment en worden er oogstdemonstraties georganiseerd. Deze Inspiratiedag is voor iedereen vrij toegankelijk. Wel vraagt Limgroup geïnteresseerden om zich hiervoor aan te melden, dit kan via onderstaande link, maar ook op locatie op vrijdag 12 mei zelf. https://bit.ly/3KdEDr6 

"We zijn verheugd om geïnteresseerden te verwelkomen op deze Inspiratiedag," zegt John Schoeber, Marketing & Sales Director bij Limgroup. "Het is belangrijk voor ons om Limgroup aan het publiek te presenteren en zo een bijdrage te leveren aan de asperge- en aardbeienmarkt. Deze inspiratiedag biedt een uitstekende gelegenheid om ons assortiment te laten zien en de nieuwste ontwikkelingen te bespreken. We kijken ernaar uit om bezoekers te ontvangen, ons bedrijf te laten zien en ideeën uit te wisselen."

Voor meer informatie:
Limgroup
info@limgroup.eu  
www.limgroup.eu     


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.