Koppert Cress presenteert nieuwe directie

De directie van Koppert Cress zal voortaan bestaan uit Stijn Baan, Ronald Vreugdenhil en Robin Schaap. Met de benoeming van een commercieel en operationeel directeur maakt men zich klaar voor verdere groei, zo meldt het ondernemende familiebedrijf.

Stijn Baan is als tweede generatie Baan al lange tijd betrokken bij het bedrijf. De laatste jaren is hij binnen het managementteam verantwoordelijk geweest voor de marketing. Ook Ronald Vreugdenhil is al vele jaren in dienst bij Koppert Cress als manager productie. Robin Schaap blijft betrokken vanuit de Raad van Bestuur en als ad interim in de directie Koppert Cress. 

"Bij een groeiend bedrijf hoort een groeiende organisatie. Stijn, Ronald en Robin zijn 'eigen kweek' en kennen de ziel van de organisatie. Ik heb met deze stap het volste vertrouwen in de toekomst en dat de organisatiecultuur behouden blijft", aldus Rob Baan. 

Rob Baan zal vanuit de Koppert Cress Group actief blijven. De Koppert Cress Group is een overkoepelende organisatie waarbinnen drie verschillende bedrijven zijn vertegenwoordigd: Koppert Cress, zadenbedrijf Sango Seeds en kersverse duurzame dochteronderneming Division Q maken onderdeel uit van deze structuur. "De toekomst heeft haast en innovatie binnen de tuinbouw is cruciaal", aldus Rob Baan. Hij zal zich blijven inzetten voor innovaties rondom duurzaamheid, nieuwe producten en 'Gezondheid en Geluk' binnen de sector. 

In de nieuwe situatie blijft de Raad van Bestuur van de Koppert Cress Group ongewijzigd. Ondernemers Rob Baan en Theo Cuppen blijven samen met Robin Schaap het bestuur vormen.

Voor meer informatie:
Koppert Cress
+31174242819
info@koppertcress.com  
www.koppertcress.com       


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.