"CEA is de toekomst van de tuinbouwsector"

Volgende week houdt de Canadian Produce Association (CPMA) haar jaarlijkse conventie en beurs in Toronto. Mucci Farms kijkt alvast uit naar een geslaagde beurs. "CPMA heeft een speciaal plekje in ons hart omdat het evenement in feite in onze achtertuin plaatsvindt," zegt Joe Spano, managing partner van Mucci Farms. "Hoewel we er enorm trots op zijn dat we deel uitmaken van de wereldwijde teeltsector, is de Canadese beurs voor ons een beetje extra speciaal," voegt hij eraan toe.

Op de beurs wil de teler de nadruk leggen op het positieve momentum dat Controlled Environment Agriculture (CEA) de afgelopen jaren heeft gekregen. "Onze belangrijkste doel zal zijn om de boodschap over te brengen dat CEA de toekomst van de tuinbouw is. We hebben de expertise en de schaal om retailpartners van kust tot kust te bedienen," merkt Spano op.

"We hebben realistische oplossingen voor enkele van de meest urgente uitdagingen waarmee onze retailers worden geconfronteerd, en onze waardepropositie is dat we probleemoplossers zijn van zaad tot retail." Mucci Farms vermeldt ook dat ze in hun duurzaamheids-inspanningen prioriteit geven aan milieubescherming en tegelijkertijd de productie van verse en smaakvolle groenten en fruit willen maximaliseren.

Savorries en volledig recyclebare verpakking
Het volledige assortiment CEA-producten van het bedrijf zal in Toronto worden tentoongesteld, om de officieuze start van het Canadese teeltseizoen in te luiden. Het assortiment omvat veel verschillende producten, maar de schijnwerpers zullen gericht zijn op de nieuwste innovatie: Savorries-aardbeientomaten.

"Dit tomatenras met veel smaak is een genot voor fijnproevers en zal thuiskoks en culinaire liefhebbers zeker bekoren," zegt Stephen Cowan, directeur van Retail Sales. "De dieprode kleur en de zoete smaak die ze aan de tros al geven, brengen elk gerecht tot leven. Ze zijn zo zoet als een aardbei en zo hartig als een tomaat!"

Een ander item dat in de schijnwerpers komt te staan is de bekroonde verpakking. "We zijn er trots op dat Paper Top Seal een grote vlucht neemt en nu ook in een hersluitbaar formaat wordt aangeboden," aldus Cowan. "Deze innovatieve oplossing transformeert een verpakking met een traditionele voetafdruk tot een volledig recyclebaar artikel, waardoor de hoeveelheid plastic afval wordt verminderd." Paper Top Seal is al enige tijd in volle productie en retailpartners worden aangemoedigd zich bij Mucci Farms aan te sluiten in hun missie om duurzaamheid te bevorderen en het milieu te beschermen.

Sponsoring
Mucci Farms zal opnieuw de Relaxation Lounge op de beursvloer sponsoren. "De lounge zal dit jaar beter zijn dan ooit," zegt Spano. Deelnemers kunnen zich in stijl ontspannen in "The Green Lounge", gelegen net buiten de ingang van de conventie. "Het is de perfecte plek om even bij te komen van de drukte van de beursvloer, of je nu je voeten even wilt laten rusten, een vergadering moet houden of wat werk gedaan moet krijgen in een rustigere omgeving."

"Al met al kijken we uit naar de mogelijkheid om volgende week in contact te komen met huidige en toekomstige partners en samen te komen om de verbazingwekkende Canadese tuinbouwsector in het zonnetje te zetten."

Bezoek Mucci Farms op stand #621.

Voor meer informatie:
Ajit Saxena
Mucci Farms
Tel.: +1 519 326 8881
asaxena@muccifarms.com
www.muccifarms.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.