Chris Jorritsma aan de slag voor Westbrook Greenhouse Systems

Chris Jorritsma is begonnen bij het team van Westbrook Greenhouse Systems als verkoopvertegenwoordiger voor het middenwesten van de VS.

"Chris brengt een schat aan ervaring in de kassensector mee, met praktische kennis van kasconstructies en -systemen," zegt Ray Bryer, president van Westbrook Greenhouse Systems. "Chris heeft een passie voor het ontwikkelen en onderhouden van relaties met commerciële telers, tuincentra en teeltbedrijven."

Chris brengt bijna 30 jaar ervaring in de tuinbouwsector met zich mee. Hij heeft 20 jaar ervaring in de praktische kassenbouw en 10 jaar ervaring in de commerciële kasproductie en installatie van mechanische componenten.

"Als bouwer hoopte ik de overstap te kunnen maken naar een carrière bij Westbrook. Ik heb altijd van de kassensector gehouden en van het werken met eigenaren en managers om ervoor te zorgen dat we de beste kas voor hun behoeften bouwden. De klantenservice bij Westbrook was en is ongeëvenaard en nu mag ik deel uitmaken van het proces. Ik weet zeker dat ik met mijn kennis en opleiding onze klanten kan helpen bij het vervullen van hun behoeften en dromen bij de groei van hun bedrijf."

Westbrook Systems staat op Cultivate '23, met Chris.

Voor meer informatie:
Westbrook Greenhouse Systems
westbrooksystems.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.