Nature Fresh Farms opent nieuw distributiecentrum

Nature Fresh Farms breidt haar activiteiten uit en voegt ruim 5500 m2 toe aan haar aanwezigheid in Delta, Ohio, met de opening van een nieuw distributiecentrum. Het nieuw gebouwde distributiecentrum is voorzien van hightech apparatuur en automatisering ontworpen om Nature Fresh Farms in staat te stellen beter aan de behoeften van de klant te voldoen.

"Onze nieuwe USDA-organic aardbeienkas van 18 ha wordt dit najaar operationeel en ons nieuwe distributiecentrum zal helpen de toestroom van producten op te vangen en tegelijkertijd zorgen voor precieze klimaatregeling van verschillende producten, geavanceerde monitoring en gemoderniseerde maatregelen voor productbescherming," aldus Frank Neufeld, onderdirecteur.

Omdat retailers en consumenten blijven zoeken naar producten die vers, lokaal en duurzaam zijn, wil Nature Fresh Farms aan deze vraag voldoen met behulp van haar nieuwe distributiecentrum, dat dankzij de nabijheid van belangrijke markten en geavanceerde technologische systemen in staat zal zijn om net geoogste producten sneller en duurzamer te leveren aan retailers en uiteindelijk aan de consument.

Het nieuw gebouwde distributiecentrum is voorzien van hightech apparatuur en automatisering, zodat het bedrijf beter aan de behoeften van zijn klanten kan voldoen.

"Terwijl ons bedrijf doorgaat met het uitbreiden van ons aanbod en het aangaan van nieuwe partnerschappen met retailers, zijn we gericht op het voortdurend verbeteren en bevorderen van onze servicenormen," zei Neufeld, eraan toevoegend dat om dit te doen, het bedrijf bereid is om zijn voetafdruk te blijven uitbreiden, waar en wanneer het zakelijk zinvol is.

Het Nature Fresh Farms team is te vinden op de komende Canadian Produce Marketing Association Tradeshow in Toronto, Ontario, 25-27 april, op stand #1320.

Voor meer informatie:
Krysta Markham
Nature Fresh Farms
+1 (519) 3261111 ext.1630
krysta.markham@naturefresh.ca 
www.naturefresh.ca 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.