Aanmelding Delphy ISFC Field Event 2023 open

Het Delphy ISFC Field Event 2023 wordt georganiseerd temidden van de zachtfruitgewassen en proeven op onderzoekslocaties Delphy ISFC in Horst. In een praktische setting, en verbonden met de internationale zachtfruitsector, informeert dit evenement over de meest recente inzichten van de teelt van de verschillende zachtfruitgewassen: aardbei, framboos, braam en blauwe bes. 

Het Delphy ISFC Field Event is een driedaags evenement

  • Woensdag 7 juni: Field Visit, een NIEUWE aanvulling op het Delphy ISFC Field Event, waarbij een aantal Delphy ISFC Innovation Partners hun bedrijven openstellen voor bezoekers.
  • Donderdag 8 juni: Field Day, met daarin een tentoonstelling met het complete zachtfruitnetwerk, thematische seminars en de mogelijkheid om de zachtfruitgewassen en proeven bij Delphy ISFC te bezoeken.
  • Vrijdag 9 juni: Field Trip, bezoek aan verschillende telers en vermeerderaars van zacht fruit in een georganiseerde tour.

Een registratie is verplicht. Tot 15 mei geldt een vroegboektarief voor inschrijving. Voor registratie en informatie zie deze website.

Voor meer informatie:
Delphy  
Postbus 7001
6700 CA Wageningen
Tel.: +31 (0)317 491 578
info@delphy.nl
www.delphy.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.