Oprichting onderzoekscentum voor inhoudsstoffen cannabis

Delphy heeft in samenwerking met partners een onderzoekscentrum voor inhoudsstoffen opgericht, MCPIR genaamd. Het doel van dit vijfjarig project is om te onderzoeken wat de optimale teeltomstandigheden zijn voor teelten met hoogwaardige inhoudsstoffen en een blauwdruk te ontwikkelen voor professionalisering van de teelt. Het unieke van dit project is volgens de initiatiefnemers dat klanten op één plek gekwalificeerde informatie krijgen dat getoetst is in een marktgerichte testfaciliteit ofwel 'one stop shop for licensed producers'. 

De deelnemende bedrijven brengen expertise in, waaronder teeltadvies, lichtstrategieën, klimaatbeheersing, voeding, substraat en natuurlijke ziekte- en gewasbescherming. Het platform biedt kansen om deel te nemen als founding partner of als member, waarbij members toegang krijgen tot faciliteiten, knowhow en promotie. Naast het ontwikkelen van een blauwdruk, organiseert het platform ook events en trainingen om kennis te delen met relaties en geïnteresseerden en nemen ze deel aan beurzen.

De founding partners zijn: Philips Horticulture LED Solutions van Signify, Koppert B.V., Paradise Seeds, Priva, Mills Nutrients & Substrates en Delphy B.V.. De members zijn Brightlabs, Cannabis-drying.com, Can Filters en Van Vliet / Newwen.

Voor meer informatie:
Delphy  
Postbus 7001
6700 CA Wageningen
Tel.: +31 (0)317 49 15 78
info@delphy.nl  
www.delphy.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.