Wandelen rond de kassen van Wim Peters Kwekerijen: tuinbouwgebied en recreatiegebied ineen

Liefhebbers weten het tuinbouwgebied de Kievitsakkers aan de rand van Someren al enige tijd te vinden. Zij komen hier voor een assortiment tomaten van Wim Peters Kwekerijen of voor een wandeling in het gebied. De tomaten worden geteeld volgens een familietraditie die al ruim 100 jaar teruggaat. 

Het assortiment aan tomaten is voor de lokale omgeving verkrijgbaar in het Tomatenhutje. Er zijn kleine tomaten, grote tomaten, los, aan de tros en in een veelvoud aan kleuren. Naast het aanbod van tomaten wil Wim Peters Kwekerijen haar tuinbouwgebied benaderen als recreatiegebied voor rustzoekers en natuurliefhebbers. 

Het gebied is voor iedereen toegankelijk die een wandeling wil maken tussen de kassen of rondom de natuurvijver. Er zijn verschillende vogels met nesten te zien en het gebied wordt omheind met 5 km lang hekwerk zodat er schapen mogen grazen. Voor 2023 staat er op de agenda om binnen de Kievitsakkers een educatieve wandelroute aan te leggen. 

Bron: LinkedIn


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.