3e Nima AGF Marketing Event op 25 mei

Hoe beinvloedt de digitale transformatie de AGF-sector?

Op donderdag 25 mei vindt het derde AGF Marketing Event plaats, met als thema 'Inspiratie voor digitale transformatie binnen de AGF-sector', georganiseerd door NIMA Foodchain & Agrimarketing in samenwerking met GroentenFruit Huis.

Tijdens dit event zal de vraag centraal staan hoe de digitale transformatie de AGF-sector momenteel en in de toekomst zal beïnvloeden. Experts uit zowel binnen als buiten de sector zullen hun inzichten en visie delen. Zo zal Eric Harmsen ingaan op de verschillen in online aankoopgedrag tussen jongeren en ouderen, terwijl Job van de Berg de kansen van data, AI en digitalisering zal toelichten.

Daarnaast zal Roy van Beest, medeoprichter van Peax Data, een verdiepende sessie houden over het gebruik van AI in de food-agrisector. Jos Mans, projectmanager van Topgeschenken, zal ook aanwezig zijn om meer informatie te geven over het gebruik van data intelligence bij Topbloemen en hoe zij ketenverkorting toepassen.

Klik hier voor het hele programma en om aan te melden


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.