Laura Vermeulen nieuwe CNV-vakbondsbestuurder voor het KCB

Binnen CNV Vakmensen is er een wisseling van de wacht, omdat Soraya Faez ervoor heeft gekozen om ergens anders te gaan werken. Dit is al per 1 mei de situatie en dus is er gezocht naar een nieuwe bestuurder voor het KCB. De nieuwe bestuurder voor het KCB is Laura Vermeulen. Zij zal de belangen van de leden van CNV Vakmensen behartigen. En omdat Laura ook de cao-onderhandelingen gaat doen, heeft dat ook effect op alle werknemers van het KCB, zo meldt de vakbond.

Kennismaken
"De CNV-ambassadeurs zijn inmiddels op de hoogte dat Laura Vermeulen de nieuwe bestuurder is. Op korte termijn is er een bijeenkomst om elkaar te leren kennen en de stappen vooruit te plannen. Aan het einde van het jaar komt er immers weer een cao-onderhandeling aan. De directie van het KCB is inmiddels ook op de hoogte en ook daar zal op korte termijn mee worden kennisgemaakt."

Voor meer informatie:
l.vermeulen@cnvvakmensen.nl  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.