Den Berk Délice wil kinderen met actie 'tomaten op kamp' gezond leren snacken

Den Berk Délice heeft dit jaar een campagne uitgewerkt om jongeren meer te stimuleren tot het eten van tomaten. Caro, Marketeer bij Den Berk Délice: "We willen gezond eten stimuleren en aantrekkelijk maken bij kinderen en jongeren. We hebben daarom, samen met Okay, een actie uitgewerkt zodat jongeren kunnen sparen voor gratis tomaatjes op hun zomerkamp. 15 jaar lang zat ik zelf in de Chiro. Ieder jaar tijdens het zomerkamp konden we genieten van een gezond en lekker vieruurtje/tussendoortje."

"Iedereen denkt hierbij aan een stukje fruit. Maar er bestaan daarnaast veel meer gezonde lekkere tussendoortjes. Denk maar een snoeptomaatjes, snackpaprika’s, snackkomkommers… En wetende dat de gemiddelde Belg hun aanbevolen hoeveelheid groenten per dag niet haalt, leek het ons de perfecte manier om tomaatjes als lekker en verfrissend tussendoortje te promoten."

De actie loopt van 3 april 2023 tot en met 18 juni 2023. Na afloop berekenen ze per jeugdbeweging het aantal kilogram gratis gespaarde snoeptomaatjes. Iedere jeugdbeweging ontvangt in de week van 19 juni een coupon. Deze kunnen ze verzilveren bij hun dichtstbijzijnde OKay winkel. Wel niet onbelangrijk, de jeugdbewegingen moeten minstens een week voor dat ze op kamp vertrekken het aantal gespaarde verpakkingen bestellen. Zo kan de gekozen OKay winkel voldoende verse tomaatjes op voorraad nemen. Met deze actie hoopt Den Berk om het gezond snacken op een aantrekkelijke manier populairder te maken bij kinderen en jongeren.

Britt Vermeiren, leiding bij Chiromeisjes Loenhout, is alvast grote fan van de spaaractie. "Ik vind de actie een zeer leuk initiatief! We gaan elk jaar met zo’n 230 Chiromeisjes op kamp en dan zijn er heel wat snacks nodig. Een lekker en gezond vieruurtje, zoals de snoeptomaatjes van Den Berk Délice zijn hier ideaal voor. De spaaractie zorgt ervoor dat wij als Chiro onze leden kunnen verwennen met een gratis, lekkere en gezonde snack tussen het ravotten door! Het geld dat we normaal aan een tussendoortje uitgeven, kunnen we weer op een andere manier besteden", zegt ze.

Verenigingen die willen deelnemen, kunnen zich registreren op de website www.tomatenopkamp.be. Vanaf dat de registratie in orde is, ontvangt iedere vereniging gepersonaliseerd promomateriaal. Hiermee kunnen ze reclame maken bij hun leden. Want bij deze actie kunnen alle leden zelf meesparen voor gratis snacktomaatjes tijdens hun favoriete zomerkamp.

"De verpakkingen van de Pure Délice en Party Délice zijn omgevormd tot echte kampverpakkingen. Deze zijn te koop bij alle OKay winkels in België. Op iedere verpakking is er een opvallende rode sticker aangebracht met een unieke code aan de binnenkant. Op de website kan je deze code ingeven en geef je aan voor welke jeugdbeweging je wil meesparen. Per 5 ingeleverde unieke codes, ontvangen deze verenigingen een beker gratis snoeptomaatjes."

Voor meer informatie:
Den Berk Délice
info@denberk.be 
www.denberk-delice.be 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.