Phil Johnson aan de slag bij Mucci Farms

Mucci Farms verwelkomt Phil Johnson in het managementteam in de rol van technisch directeur teeltwerkzaamheden. Met een carrière van meer dan twee decennia op drie continenten, brengt Johnson een schat aan kennis mee voor alle aspecten van de glastuinbouw.

Johnson, geboren en getogen in het Verenigd Koninkrijk, begon zijn carrière als tiener door in het weekend in kassen te werken. Hij koos ervoor om zijn passie voor telen te volgen en dat leidde hem tot een 20-jarige carrière bij Grodan in het Verenigd Koninkrijk, Nieuw-Zeeland, Australië en Canada.

"Toen ik in 2008 voor het eerst naar Canada verhuisde, was de allereerste kas waar ik doorheen liep ironisch genoeg een teeltbedrijf van Mucci, en sindsdien bied ik met veel plezier technische ondersteuning aan de getalenteerde telers", aldus Johnson. Onder een verscheidenheid van functies, is hij het best bekend voor het beheren van een premium team van deskundigen die glastuinders ondersteunen op effectieve irrigatiestrategieën en teeltmethoden.

Johnson is bekend in de hele Controlled Environment Agriculture-sector en zal Mucci Farms helpen met de efficiëntie van de teelt en de nadruk leggen op duurzaamheid door de kwaliteit van de teelt te maximaliseren. "Mijn filosofie is niet alleen om minder te gebruiken, maar ook om het meeste te halen uit wat je gebruikt", zegt Johnson. "Het team hier is zeer getalenteerd en ik kijk ernaar uit om strategieën te verbeteren en te verfijnen om de beste combinatie van opbrengst, kwaliteit en smaak te garanderen."

"We proberen voortdurend onze standaard operationele procedures te verfijnen door nieuwe manieren te vinden om de efficiëntie over de hele linie te maximaliseren", aldus CEO Bert Mucci. "Phil's ervaring over de hele wereld en zijn bewezen staat van dienst bij het bereiken van resultaten van wereldklasse zullen ons helpen om de komende jaren in de voorhoede van de CEA-teelt te blijven. We zijn zeer verheugd en gelukkig dat hij zich bij Team Mucci voegt."

Voor meer informatie:
Ajit Saxena
Mucci Farms
Tel.: (+1) 519 326 8881
asaxena@muccifarms.com
www.muccifarms.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.