Martijn Piay nieuwe product specialist bij Van Dijk heating

Sinds een half jaar werkt Martijn Piay als Product Specialist bij Van Dijk heating. Martijn beschikt over praktijkervaring als project engineer, installateur en servicemonteur in verwarmings- en installatietechniek. Hij bediende klanten in diverse sectoren, waarin de glastuinbouw altijd een vooraanstaande rol speelde. 


Martijn Piay

Die brede ervaring komt goed van pas in zijn nieuwe job bij Van Dijk heating. Als product specialist is Martijn technisch-inhoudelijk betrokken bij het kwaliteits- en servicebeleid en ondersteunt hij externe installateurs om hun kennis en dienstverlening in dat verband up-to-date te houden.

“Het bedrijf is de laatste jaren behoorlijk gegroeid”, vertelt de nieuwe technisch specialist. “Onze service en ondersteunende dienstverlening moet daarin meegroeien. Ik mag meehelpen om daar vorm en inhoud aan te geven, zodat we de hoge kwaliteitsverwachtingen op zowel korte als lange termijn waar kunnen blijven maken.

Daarvoor richt ik mij niet alleen op de aftersales service, maar ook op kwaliteitsborging aan de inkoopkant en in de productontwikkeling. Het hele plaatje moet kloppen om de kwaliteit en bedrijfszekerheid van onze producten te kunnen garanderen.”

Voor meer informatie:
Van Dijk heating
Regulierenring 7
Bunnik
Tel: +31 (0) 30 6563844
info@vandijkheating.nl     
www.vandijkheating.com  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.