Nederlandse vertical farmsystemen op transport naar Zweden en Frankrijk

Kijk niet gek op als je binnenkort vertical farmsystemen voorbij ziet komen in de regio Westland. Artechno verkocht twee AVF+ Junior-systemen en die gaan de komende tijd op transport naar Zweden en Frankrijk. Daar gaan telers met de systemen aan de slag om hun bestaande teeltfaciliteiten te optimaliseren.

AVF+ Junior is een vertical farmsysteem dat is ontworpen voor gewasonderzoek en het verbeteren en ontwikkelen van teeltrecepten voor gewassen voor vertical farming. Het systeem bestaat uit één of meerdere klimaatcellen met meerdere gestapelde teeltposities. 

In de klimaatcel van de Junior worden de perfecte omstandigheden voor de groei van gewassen gecreëerd door nauwkeurige regeling van groeivariabelen zoals licht, klimaat, irrigatie en voedingsstoffen.

Telers gebruiken de AVF+ Junior om nieuwe recepten voor de teelt van gewassen te onderzoeken en bestaande recepten te verbeteren. Het is ontworpen om de effecten te testen die groeivariabelen zoals klimaat, licht, irrigatie en voedingsstoffen kunnen hebben op de groei van gewassen.

In de klimaatcel kan de teler efficiënt meerdere testen uitvoeren om de beste combinatie van teeltvariabelen voor een specifiek gewas te bepalen of meerdere gewastesten tegelijk uitvoeren.

Voor meer informatie:  
Artechno Growsytems
info@artechno.nl
www.artechno-growsystems.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.