Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

BoereGoed gaat verhuizen

Aanstaande juni staat de verhuizing gepland van BoereGoed naar een nieuwe locatie aan de Opstalweg in Naaldwijk. Het is een zichtlocatie met alle ruimte voor BoereGoed als basis voor lokale en gezonde groente, ontmoeting en beleving. 

De droom van BoereGoed
BoereGoed heeft de afgelopen jaren gewerkt aan een droom, een ontmoetingsplek voor mensen waar voeding naast duurzaamheid, ontdekken, ontwikkelen en begeleiden samenkomt. Een plek midden in de samenleving en, vanuit de traditie van Westland, als voedsellandschap voor de stad. De missie ‘BoereGoed goed voor mensen’ is daarbij steeds de drijfveer. Drijfveer voor de teelt en verkoop van groenten, fruit en aanverwante producten in een inspirerende omgeving.



En voor de mensen in en rondom BoereGoed, met verhalen en inspiratie voor voeding - duurzaam en in korte ketens. Maar vooral biedt BoereGoed een werkplek voor mensen die dat om verschillende redenen zoeken. Omdat deze mensen motivatie en een steuntje in de rug nodig hebben om mee te kunnen in de samenleving of omdat ze hun steentje willen bijdragen aan BoereGoed.

BoereGoed Opstalweg wordt een welkome plek om te beleven en te ontmoeten. Een BoereGoed-Buurtkas voor én in de buurt. De nieuwe locatie biedt ruimte voor werk in een fijne, groene omgeving. Een ruimte voor het bedrijfsproces met o.a. een kantine en kleedruimte. Daarbij is rekening gehouden met toegankelijkheid voor iedereen. Voor de bezoeker is er een buitenterrein om te parkeren, een fietsenstalling, een buitentuin met fruit en een dierenweide. De buitentuin zet zich voort in de ‘Farm I See’ kruidentuin binnen, in de buurtkas en de winkel. Een totaalbeleving met ruimte voor meedoen, meemaken en meeproeven met aandacht voor jong en oud.

Draagvlak
Als onderneming staat BoereGoed midden in de samenleving. Dagelijks zetten de mensen zich in om daaraan een bijdrage te leveren. Natuurlijk kan BoereGoed ook niet zonder samenleving. Het initiatief mag rekenen op een draagvlak van klanten en, in het bijzonder, van partners uit het bedrijfsleven.

Een groep bedrijven steunt BoereGoed inmiddels met donaties, materialen, menskracht en of kennis. Zo is BoereGoed de afgelopen jaren met dank en plezier te gast geweest aan de Baakwoning in een locatie van OK Plant. Ook wordt er gebruik gemaakt van een bedrijfsruimte bij buurman Merijn Vreugdenhil. En bijzonder is de ondersteuning van twee Westlandse families bij het beschikbaar maken van de nieuwe BoereGoed locatie aan de Opstalweg. BoereGoed respecteert het dat deze families niet met naam en toenaam genoemd willen worden maar de dank is groot.

Opening
Naar verwachting opent BoereGoed Opstalweg begin juni de deuren. Het is er de komende maanden nog een bouwput. Maar de eerste gewassen in de kas zijn al gezaaid en gepoot en groeien.  Als voorbereiding op een ontmoeting straks bij BoereGoed Opstalweg.

Voor meer informatie:
BoereGoed
Baakwoning 15a
2671 LE Naaldwijk
Tel: 0174-725205
info@boeregoed.nl
www.boeregoed.nl 

Publicatiedatum: