CeresRecruitment is helemaal thuis in tuinbouw

Met de komst van Danny Fiere heeft CeresRecruitment, een werving- en selectiebureau voor het invullen van vacatures op hbo/wo-niveau in de Food & Agri markt, een ervaren kracht binnengehaald die de tuinbouwwereld van binnen en van buiten kent. In onderstaande stelt hij zichzelf voor.

Binnen Ceres is Danny verantwoordelijk voor de (glas)tuinbouw sector. “Dit is mij op het lijf geschreven daar ik acht jaar HR manager ben geweest in de sierteeltwereld. Vervolgens heb ik bijna 15 jaar directie ervaring opgedaan als operationeel directeur in zowel de primaire productie van potplanten als in de uitzendwereld. Ook indirect heb ik geregeld een bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van de tuinbouwwereld. Als voorzitter van de beroepenveld commissie Tuinbouw & Agribusiness bij InHolland Delft adviseerde ik jarenlang de opleiding om studenten op de arbeidsmarkt af te leveren waar het bedrijfsleven behoefte aan had. Binnen het toenmalige Productschap Tuinbouw heb ik zitting gehad in de werkgroep ‘Imago Glastuinbouw’ en was ik bestuurder bij de stichting Tuinbouw Toptalent.”

Daarnaast is Danny ook professioneel coach. “Deze ervaring, gecombineerd met mijn ervaring op directieniveau én mijn kennis en netwerk in de tuinbouwwereld maakt dit werk voor mij op het lijf geschreven.”

Naast Nederland is CeresRecruitment ook internationaal actief, vult Eggon Allersma, Managing Partner bij Ceres, aan. Het bedrijf heeft consultants in België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Polen en Zuidoost Azië. Daarnaast vervult het bureau internationale rollen in het buitenland voor Nederlandse bedrijven.

Voor meer informatie:
CeresRecruitment
Danny Fiere
T: 06-49879787
danny.fiere@ceresrecruitment.nl
www.ceresrecruitment.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.