Lyndia van der Bij nieuwe directeur tuinbouw Alfa Accountants en Adviseurs

Lyndia van der Bij is per 1 april de nieuwe directeur tuinbouw van Alfa Accountants en Adviseurs in Naaldwijk. Samen met Hans de Leeuw en Toni di Addario krijgt zij de leiding over het kantoor in het Westland. Binnen Alfa kent Lyndia een lange carrière. Ze groeide van assistent account door naar teamleider en heeft in de loop der jaren een rol vervuld in de begeleiding van zowel klanten als medewerkers. 


Lyndia van der Bij 

"Er gebeurt veel in de tuinbouw, de sector is in beweging”, zegt Lyndia over haar werkterrein. Als adviseur heeft zij veel ervaring opgedaan met samenwerkingsverbanden in de tuinbouwsector. “Ondernemers werken veel samen en dat biedt kansen. Ik vind het interessant om als adviseur hierbij betrokken te zijn en advies te kunnen geven aan ondernemers over de ontwikkeling en de toekomst van het bedrijf. Ons tuinbouwteam heeft alle disciplines in huis om klanten volledig te bedienen, van subsidieadvies tot bedrijfskundig advies. Dat maakt het zo mooi om in de tuinbouw actief te zijn."

Twee rollen komen samen
In haar rol als directeur met specialisatie tuinbouw blijft Lyndia betrokken als adviseur. “Mijn interesse ligt bij het strategisch adviseren van klanten, maar ook bij het strategisch beleid van ons eigen kantoor. In deze functie komen deze twee rollen heel mooi samen. Daarnaast vind ik het belangrijk Alfa nog meer op de kaart te zetten in de regio. Dat kan op lokaal niveau, dicht bij de klant, nog altijd het beste.”

Goed werkgeverschap vindt Lyndia ook een aandachtspunt. “Ik ben ervan overtuigd dat elke medewerker het potentieel heeft te groeien en te ontwikkelen en ik geef ze daarvoor graag de ruimte. Uiteindelijk zorgt dat voor plezier in het werk en dat straal je dan ook uit naar klanten.”

Kansen moet je zelf pakken
Lyndia woont in Naaldwijk en is getrouwd met Ralph Stoltenhoff. De twee zijn ouders van Thijn (7) en Jenthe (5). Lyndia: “Ik heb van Alfa de ruimte gekregen vier dagen per week te werken. Ook in de tijd dat de kinderen jonger waren, kon ik mijzelf ontwikkelen en doorgroeien als mens en professional. Alfa is een organisatie die kansen biedt, maar je moet ze wel zelf pakken.”

Voor meer informatie: 
Alfa Accountants en Adviseurs
Tiendweg 6
2671 SB Naaldwijk
Tel: 088 2532450
naaldwijk@alfa.nl
Iwww.alfa.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.