Veel bezoekers op Sismatec Inhouse Days 2023

Van woensdag 29 tot en met donderdag 30 maart organiseerde Sismatec haar Inhouse Days in het Experience Center in Almelo. Tijdens de Inhouse Days presenteerde Sismatec diverse toepassingen, zoals casepacken, cutteren, injecteren, koken, krimpen, marineren & paneren, mengen, ontnesten, snijden, transporteren, tumblen, vacuümvullen, verpakken, vullen, wolven en zagen. Ook liet het bedrijf de bezoekers kennismaken met Sismation.

Sismation
De laatste ontwikkeling, Sismation, werd zeer goed ontvangen. Vandaag de dag speelt automatisering steeds meer een rol in de productieprocessen. Sinds kort maakt Sismation deel uit van Sismatec.

"Via dit bedrijfsonderdeel zijn we in staat om een adequaat antwoord te bieden op al uw automatiseringsvraagstukken. Middels onze eigen engineers en tekenaars kunnen wij maatwerk leveren en zijn wij in staat, naast ons standaardassortiment machines, totaaloplossingen aan te bieden. Hierbij kunt u denken aan handling van producten en verpakkingen middels robotisering, zoals: casepackers, pick and place units, cobots en palletizers", aldus Sismatec, dat alle bezoekers nogmaals wil bedanken voor hun komst. 

Voor meer informatie:
Sismatec
Twentepoort Oost 8
7609 RG Almelo
+31 (0)546 874 113
l.beverdam@sismatec.nl  
www.sismatec.nl  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.