Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe verstevigde spankap voor op silo

Tholen - De ervaring die DL Plastics heeft opgedaan met het leveren van duurzame spankappen in veel sectoren heeft geleid tot het ontwikkelen van een duurzame spankap voor de tuinbouw. Bas van der Elst legt uit hoe het werkt: “Door de golfplaten watersilo te verstevigen met een gegalvaniseerde buis in de bovenste golf van de silo, zorgen we dat de silo versterkt wordt tegen de belasting van sneeuw en harde wind. De combinatie van de hellingshoek van spankap naar de silorand, maakt de constructie sterk en betrouwbaar.”

Gebruikte materialen
Als foliemateriaal wordt er hoogwaardige PVC versterkte materialen gebruikt. Aan de hand van het land en de regio wordt door DL Plastics bepaald welke dikte er wordt gebruikt en welke UV-straling het materiaal moet kunnen verdragen.

Er komen geen metalen delen in contact met het water, de paal en voetplaat is van kunststof. En door de speciaal ontworpen HDPE bodemplaat, kan de paal veilig op de bestaande liner worden geplaatst. Eén of meerdere afsluitbare mangaten, inspectieluiken en doorvoeringen prefab ingelast.

De spankappen worden standaard geleverd met een diameter van 2,74 tot circa 15,00 meter. Grotere maten zijn ook mogelijk. Bas: "Tot ruim 30 meter is deze kap betrouwbaar." 

Voor meer informatie:
DL Plastics b.v.
De Wissel 15
9076 PT Sint Annaparochie
Tel: +31 (0)518 409700
info@delangeplastics.nl 
www.dlplastics.nl