Nieuwe schaarlift vereist minimaal onderhoud tijdens het seizoen

"We weten dat telers op zoek zijn naar een apparaat dat hen jarenlang van dienst is en een minimum aan onderhoud gedurende het seizoen vergt. Met dat in gedachten hebben we ons nieuwste product gemaakt: de Horti Scissor Lift 3.5," aldus Krzysztof Korzeniewski van FPHU Maryniaczyk.

De HSL 3.5 schaarlift voor kassen van FPHU Maryniaczyk is een Pools product dat speciaal is ontworpen voor de glastuinbouwsector. Het is het resultaat van vele jaren werk met betrekking tot de bouw van machines die speciaal zijn bedoeld voor werk in de kas.

"Wat voor ons telt is het comfort en de veiligheid van de gebruiker en vooral de vergemakkelijking van de werkzaamheden bij het telen van groenten en fruit in een kas. Daarom werd dit nieuwe product ontwikkeld," aldus Krzysztof.

Hij legt uit hoe het gebruik van onderdelen van Europese fabrikanten een langdurige werking garandeert en hoe ze kozen voor borstelloze BLDC-motoren die geen onderhoud vereisen tijdens het seizoen. Verder is er een nieuw schaarsysteem waarbij de hydraulische cilinder een ander steunpunt heeft dat de soepelheid van het heffen en dalen van het platform beïnvloedt. "We hebben er ook voor gezorgd geen kettingen te gebruiken in het aandrijfsysteem en hoogwaardige materialen te gebruiken, beschermd tegen schadelijke elementen die in de kas voorkomen. Zo weten we zeker dat het een duurzame oplossing is die zorgt voor zekerheid tijdens het seizoen."

Volgens Krzysztof heeft het stille apparaat geen invloed op het hoge geluidsniveau in kassen, zijn de veiligheidssystemen in overeenstemming met ISO EN 280 en is de Horti Scissor Lift 3.5 aangepast aan accessoires zoals steunen voor bakken, elektrische ventilatoren of bakjes voor klemmen. "Het is een super gebruiksvriendelijk rij-tot-rij systeem, met een perfecte kwaliteit-prijs verhouding."

Het bedrijf FPHU Maryniaczyk breidt zich geleidelijk uit. "We breiden ons machinepark voortdurend uit en nemen steeds meer specialisten in dienst, wat invloed heeft op het ontwerp van onze apparaten en ons in staat stelt om met innovatieve projecten te komen," zegt Krzysztof. "Binnenkort vindt u in ons aanbod een compleet automatisch transportsysteem dat afzonderlijke processen ondersteunt, zoals oogsten, sorteren en verpakken op pallets. Door de voortdurende ontwikkeling van ons bedrijf zullen er in de toekomst andere interessante producten komen waar we aan werken of die we al gepland hebben."

Voor meer informatie:
FPHU Maryniaczyk
Domaniew 9a, 98-235
Błaszki
Polen
sales@maryniaczyk.pl 
www.maryniaczyk.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.