Open Bedrijvendag gehouden bij Berkvens Greenhouse Mobility

Afgelopen zaterdag was het zover: Berkvens Greenhouse Mobility deed mee aan de Open Bedrijvendag en opende haar deuren voor het grote publiek. Vier jaar geleden betrok men het pand aan het Florapark in Asten, maar wegen omstandigheden kwam er nooit het moment om het pand officieel te openen.

De Open Bedrijvendag was een mooie gelegenheid om de deuren te openen voor familie, vrienden, kennissen, leveranciers, klanten, studenten, maar ook potentiële nieuwe collega’s. "We zijn verheugd om te kunnen melden dat we maar liefst 400+ bezoekers hebben mogen verwelkomen", zo laat Berkvens weten. 

De bezoekers kregen de kans om een kijkje achter de schermen te nemen, inzicht te krijgen in het productieproces en zelf de machines te testen en te bedienen. Een rondje rijden met de controllift én de hoogte opzoeken in de GL-6500-D, was mogelijk. "Het was geweldig om te zien hoe enthousiast en nieuwsgierig iedereen was. We hebben veel positieve feedback gekregen en zijn blij dat we ons bedrijf op deze manier hebben kunnen presenteren aan het publiek."

Berkvens Greenhouse Mobility wil graag alle bezoekers bedanken voor hun interesse en deelname aan de Open Bedrijvendag. 

Voor meer informatie:
Berkvens Greenhouse Mobility
info@berkvensgm.nl 
www.berkvensgm.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.