Meer dan 135 telers aanwezig op Leamington Grower Summit

Meer dan 135 telers en vertegenwoordigers van de sector woonden onlangs de Leamington Grower Summit bij, die werd georganiseerd door Grodan, Growtec, Philips LED Lighting, Priva en Svensson. Tijdens het evenement deelden vertegenwoordigers van deze bedrijven informatie over hun nieuwste onderzoek, producten, technologie en hoe elk bedrijf telers ondersteunt in het streven naar operationele efficiëntie. Tot besluit spraken mensen van HydroOne en Enbridge over hun programma's die beschikbaar zijn voor telers in de regio.


Genieten van het Happy Hour na de ACT Summit


Links: Philip Johnson van Grodan. Rechts: Goodiebags inpakken


Gasten van de Leamington Grower Summit kregen een lunchbuffet aangeboden


Don Courtemanche van Grodan was de MC van de Leamington Grower Summit

Samenwerken
"Nadat we enkele jaren geleden een soortgelijk evenement hadden georganiseerd, waren we bijzonder blij om deze persoonlijke top opnieuw aan te bieden en dat we onze expertise konden delen met telers in de regio Leamington", aldus Henry Vangameren, Priva North America Marketing Manager. "Wij geloven dat de wij door samenwerking telers kunnen helpen om op de meest efficiënte manier aan de groeiende vraag naar verse, lokaal geteelde producten te voldoen en voorop te blijven lopen."


Rob Kwinten van GrowTec


Dirk Prins van Priva


Paul Arena van Svensson


Peer Hermans van Philips Horticulture LED


Sprekers, gastheren en -vrouwen en deelnemers van de Leamington Grower Summit


Haris Ahmadzai van Enbridge


Leamington Grower Summit

Grodan, Growtec, Philips LED Lighting, Priva en Svensson hebben zich verenigd in de zgn ACT-groep, wat staat voor Advancing Cultivation Technology. Deze groep richt zich op het samenbrengen van telers, leveranciers en deskundigen om voorlichting te geven over de laatste geavanceerde tuinbouwtechnologieën en optimaal gebruik daarvan, en om netwerkmogelijkheden te bieden.

De groep heeft eerder verschillende evenementen en webinars georganiseerd, waaronder een telersdag in Leamington in maart 2019, de MJBizCon ACT Summit in Las Vegas in 2019, evenals happy hours tijdens MJBizCon in 2021 en 2022.

Voor meer informatie:
ACT Summit
https://actsummit.com/


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.