Deense Ellepot viert 30-jarig bestaan

Het Deense Ellepot, wereldwijd leverancier van het geïntegreerde Ellepot Propagation System, viert zijn 30-jarig bestaan. Wat begon als een kleine machineproducent in familiebezit, genaamd Ellegaard, is uitgegroeid tot een vernieuwd, innovatief bedrijf met 20 distributiepartners en duizenden klanten wereldwijd.

Het Ellepot System is ontworpen om het gebruik van plastic potten voor eenmalig gebruik te elimineren en telers te helpen planten van betere kwaliteit te telen, waardoor verspilling van middelen tot een minimum wordt beperkt. Met het veranderende klimaat en de vraag naar echt groene oplossingen, is Ellepot er trots op telers over de hele wereld te voorzien van haar vermeerderingstechnologieën.

Een van de sleutels tot het succes van Ellepot is de samenwerking met partners en telers om samen oplossingen te ontwikkelen voor verschillende segmenten en gewastypen, waardoor ze een groter publiek binnen elk segment kunnen bereiken. Praktijkervaringen van Ellepot-klanten, waarin de oude en de nieuwe systemen werden vergeleken, hebben hierbij een belangrijke rol gespeeld.

"Wij hebben grote waardering voor de partnerschappen en relaties die wij tijdens onze reis hebben opgebouwd en wij willen onze partners en klanten bedanken voor hun deelname aan het succes van Ellepot. We kijken uit naar wat komen gaat terwijl we ons prachtige bedrijf verder laten groeien. Ik denk dat we het aan de planeet, ons milieu en toekomstige generaties verplicht zijn om te streven naar constante verbetering van de duurzame oplossingen voor de wereld en we zijn dankbaar voor ons succes en blijven ons inzetten om onze verantwoordelijkheden elke dag te nemen," besluit CEO Lars Steen Pedersen met betrekking tot de jubileumviering.

Voor meer informatie:
Lars Steen Pedersen
Ellepot
+4521767067
lsp@ellepot.dk 
www.ellepot.com www.
instagram
 
linkedin 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.