Piet Looije, Looije Packing:

"In Waddinxveen kunnen wij onze om- en verpakwerkzaamheden zowel conventioneel als bio aanbieden"

Inmiddels is Looije Packing alweer een kleine drie maanden bezig in Waddinxveen. "De nieuwe vorm van werken werpt in Waddinxveen langzamerhand zijn vruchten af. De conclusie na drie maanden sturing geven aan een zeer enthousiast team in dit state-of-the-art gebouw, is dat er al veel processen goed lopen en wij ons dus vrijwel direct op de kleine verbeterpunten kunnen focussen", vertelt Piet Looije.

"Het is onze uitdaging om de huidige werkwijze te transformeren naar het Looije Packing model, waarbij we gebruik maken van de kennis, ervaring en enthousiasme van het huidige team in Waddinxveen. Hierbij kijken we naar het huidige machinepark en de beschikbaarheid van de machines op andere locaties. Op deze manier kunnen wij onze machines optimaal gebruiken en klanten vanuit een locatie overstijgende gedachte bedienen."

"Wij zijn blij om te zien dat we met dit enthousiaste team en deze locatie in staat zijn om ook in Waddinxveen een breed scala aan om- en verpakwerkzaamheden uit te voeren. Klanten kunnen kleine aantallen of complete vrachten laten om- of verpakken. Laserbranden, flowpacken, netten, karton sleeve, topseal, foodtainer of een partij laten ompakken? In Waddinxveen kunnen we deze diensten zowel conventioneel als bio aanbieden."

Daarnaast zijn we ook op deze locatie in bezit van onze IFS en SKAL-certificaten. De AEO volgt op korte termijn, waardoor het mogelijk is om importstromen voor onze klanten direct af te handelen. Al met al zijn wij ervan overtuigd dat Waddinxveen een mooie toevoeging is voor onze klanten aan de Looije Group. Het biedt de klant meer flexibiliteit en verpakkingsopties. Onze locatie overkoepelende aanpakt maakt het in veel gevallen mogelijk om, ook op korte termijn, alsnog aan de verpakkingsvraag te voldoen."

Voor meer informatie:
Looije Packing
Honderdland 177
2676 LT Maasdijk
Tel: +31 174 523 202
info@looijegroup.com 
www.looijegroup.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.