Folietunnels voor blauwe bessenteelt in China moeten tegen harde wind kunnen

De Chinese dochteronderneming van Water Ways Technologies,
IRRI-AL TAL (Shanghai) Agriculture Technology Company, heeft een order ontvangen om een windbloksysteem te installeren voor een terugkerende klant die een irrigatiesysteem bestelde voor zijn blauwe bessenproject. Het windbloksysteem is een folietunnel en ontworpen om wind met hoge snelheid uit een bepaalde richting, die een uitdaging vormt voor de teelt van blauwe bessen, tegen te gaan. Het nieuwe systeem zal worden geïnstalleerd als onderdeel van een kant-en-klaar irrigatieproject van 30 hectare in de provincie Yunnan, China. Het bedrijf verwacht inkomsten met betrekking tot deze order in het eerste en tweede kwartaal van 2023 te boeken.

Ohad Haber, voorzitter en Chief Executive Officer: "Wij richten ons op het opbouwen van onze reputatie op het gebied van irrigatie van gewassen met een hoog rendement, met name voor blauwe bessen. Wij geloven dat het systeem ervoor zorgt dat onze telers blauwe bessen van hoge kwaliteit kunnen leveren om aan de toenemende vraag op de markt te voldoen."

Voor meer informatie:
Water Ways Technologies 
www.water-ways-technologies.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.