Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
“Kwaliteit, bediening en service”

Henk van der Heijde Groente en Fruit verkoopt al drie generaties het beste wat AGF te bieden heeft

Tholen - Ook al zit je in een achterafstraatje en maak je nooit reclame, als je al 3 generaties het beste wat AGF te bieden heeft verkoopt, dan blijft je winkel gewoon heel goed doorlopen. Van het beste fruit tot de lekkerste zelfgemaakte stamppotten en soepen, is kwaliteit, bediening en service en huisgemaakt van essentieel belang, is de overtuiging van Henk en Marnix van der Heijde van de gelijknamige AGF-speciaalzaak in Honselersdijk.  


Henk en Marnix van der Heijde

Henk van der Heijde Groente en Fruit loop je niet zomaar binnen. Je moet de winkel weten te vinden, want deze is gelegen in een gewone woonstraat. Bij de eerste stap die je in de winkel zet, kruipt de geur van verse groente- en fruitwaren de neusgaten binnen. De kwaliteit en versheid spattrn van de winkel af. 

360 overzicht van de winkel. Klik hier voor een vergroting

Het grote voordeel is dat je voor de deur van de winkel kan parkeren, je boodschappenkrat op de toonbank zet en je deze voor de hele week vult. Op zaterdagochtend is het mannendag. “Die krijgen thuis de keus om de weekboodschappen te gaan halen of te helpen in het huishouden. Heel gezellig die ochtenden, je bent helemaal bij wat betreft de voetbalcompetitie”, vertelt Marnix die zelf ook van die klandizie en de verhalen geniet.

Marnix is de derde generatie. De opa van Henk is begonnen in 1938 en Henk nam het in 1974 over. Marnix weet van kleins af dat hij de traditie zal voortzetten. “Ik ben als het ware tussen de groenten geboren. Er zijn klanten die hier al meer dan 50 jaar komen.”  

Er is altijd veel aandacht en service voor de klant, net zoveel als aan de producten. Op de kleine oppervlakte van de winkel ligt alleen A-klasse en is alles heel strak geordend. “Voordat ik ’s avonds naar huis ga, zorg ik dat de winkel er pico bello blij ligt”, vertelt Marnix.

De winkel blijft ook ouderwets bediend, zodat niemand die orde kan verstoren en zeker niet de kans krijgt het fruit beurs te knijpen. De medewerkers(sters) zorgen ervoor dat de klant de beste kwaliteit aangereikt krijgt. 

De kleine oppervlakte maakt dat het runnen van de winkel topsport is. Elke dag komt er verse handel binnen en worden de maaltijden en andere huisgemaakte producten vers bereid. En dan worden er ook nog eens talloze fruitmanden en ladingen aan werkfruit gesorteerd en verspreid. Kwaliteit, bediening en service zijn de stevige en toekomstbestendige pijlers van de winkel, zo is de overtuiging. “We spelen op safe en zorgen voor het beste. Dan blijven de mensen komen”, besluit Marnix.

Voor meer informatie:
Henk van der Heijde Groenten en Fruit
Van der Goesstraat 9
2675 TS Honselersdijk
T: 0174 624 352 
info@henkvanderheijde.nl 
FB Henk van der Heijde Groenten & Fruit