Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Stolze Mexico breidt uit naar Noord-Amerikaanse markt onder nieuwe naam

11 jaar geleden richtten Theo Stolze en Fernando Alfaro Stolze Mexico op. Sindsdien is het bedrijf met meer dan 60 medewerkers uitgegroeid tot één van de marktleiders in Mexico. Nu is het tijd voor de volgende stap. Onder de nieuwe naam GROWA evolueert het bedrijf naar een zelfstandige onderneming. "We willen één van de grootste Greenhouse Systems bedrijven in Mexico & Noord-Amerika worden," zegt Fernando.

"Vanaf het begin hebben we ons sterk gericht op service en groei voor zowel onze klanten als onszelf," zegt Theo, en omdat de tuinbouwsector in Mexico snel groeide, groeide het bedrijf nog sneller. "De afgelopen jaren hebben we ons zeer snel uitgebreid op verschillende gebieden, zoals lokale technici, lokale inventaris en diensten. Als het gaat om irrigatie, verwarming en automatisering in kassen, zijn we één van de marktleiders in Mexico."

Onafhankelijk bedrijf
Hij voegt eraan toe hoe het onderzoek naar nieuwe markten, nieuwe horizons en toekomstige projecten hen deed handelen en een nieuw tijdperk inluidde. Terwijl Stolze Nederland onderdeel werd van de GreenV-groep, vond Stolze Mexico een nieuwe partner. Vanaf maart 2023 zal het bedrijf, gesteund door de oorspronkelijke oprichters en deze Noord-Amerikaanse partner, zijn activiteiten voortzetten als onafhankelijk bedrijf: GROWA. "We zullen onze vleugels uitslaan. We ontwikkelen naar een onafhankelijk en sterker bedrijf dat de instrumenten, strategie en visie heeft om als internationaal bedrijf te concurreren op de lokale en Noord-Amerikaanse markt", zegt Fernando, die als CEO van GROWA zal blijven opereren.

Vanwege deze groei kruipt het bedrijf in een nieuwe huid. COO Jesús Ortiz Deschamps legt uit hoe het nieuwe imago het bedrijf sterker maakt en hen de mogelijkheid geeft om op nieuwe markten te concurreren. "GROWA wordt de vlag die we in handen zullen houden, met de bedoeling één van de grootste bedrijven op het gebied van kassystemen in Mexico en Noord-Amerika te worden."

Hij voegt eraan toe hoe het bedrijf een volledig pakket heeft om producten en diensten aan te bieden. "De combinatie van onderzoek, technologie, nieuwe duurzame materialen, een goed opgeleid team, ervaren technici, marktontwikkeling, lokale voorraad, sterke sleutelpartners, logistiek en onze flexibele internationale leveringsketen, maakt ons vol optimistische gedachten. We kijken uit naar een toekomst waarin GROWA zich profileert als de meest concurrerende optie in de markt om de beste oplossingen in de glastuinbouw te integreren."

Voor meer informatie: 
GROWA
Irapuato, Mexico
Tel: +52 462 607 02 77
direccion@stolzemexico.com
https://growa.com/

Publicatiedatum: