Eerste medewerkers betrekken eigen huisvesting Snack Products

Onlangs is de verbouwing van de nieuwe huisvesting van Snack Products aan De Spiesberg in Grashoek afgerond. De eerste bewoners zijn al ingetrokken.

In de verbouwde boerderij, die slechts 3 kilometer verwijderd is van een van de teeltlocaties, wonen 19 van de eigen medewerkers van het komkommerteeltbedrijf.

Doordat deze plek in de omgeving van Snack Products Grashoek (locatie Kwekerij De Maris) is gelegen, zagen de telers de mogelijkheid om zelfstandig en in eigen beheer te kunnen investeren in goede huisvesting voor eigen medewerkers. "Een meedenkende gemeente, zoals Peel en Maas, heeft ons geholpen bij de realisatie van deze locatie", geeft het directieteam aan.

Zij wijzen op een toenemende vraag naar snackkomkommers vanuit afnemers en consumenten, waar ze dankzij Coöperatie Harvest House U.A. hun product aan mogen leveren. "Wij hebben ons door de jaren heen uit mogen breiden van één naar drie teeltlocaties en één verpaklocatie en hebben samen met ons team de positie als marktleider weten te behalen."

Uitbreiden in locaties gaat gepaard met het uitbreiden van het team. "En laat goede huisvesting nu cruciaal zijn om te kunnen investeren in een topteam. Een team dat dagelijks samen de uitdaging aangaat om binnen- en buitenland te voorzien van onze snackkomkommers en ze te overtuigen van de constantheid van ons Hollands product."

"Doordat we graag ons best doen om ons product te kunnen delen met onze consumenten, is het des te belangrijker dat we blijven innoveren in goede huisvesting voor onze eigen medewerkers, want een tevreden en uitgeruste medewerker straalt dit uit in zijn of haar omgeving."

Met de realisatie van dit project is de zoektocht naar meer locaties niet gestopt. "Continu denken we na over mogelijkheden om aan de basiseis van goede huisvesting invulling te kunnen geven."

Voor meer informatie:
Snack Products
info@snackproducts.nl 
www.snackproductsbv.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.