Volgende ∑-Grow Inside seminar vindt plaats op 28 maart

Dinsdag 28 maart organiseert World Horti Centre alweer het vierde ∑ - Grow Inside seminar. Een nieuw panel van professionals duikt in het volgende onderwerp: ‘Hoe reageert een plant in een indoor farm?’. De basis van de discussie wordt gevormd door de resultaten van het onderzoek 'Fieldlab Vertical Farming'. Het seminar is zowel live in het World Horti Center als online te volgen. 

Hoe reageert een plant in een indoor farm?
Het panel van professionals gaat tijdens het seminar in op de relatie tussen planten en technologie. De inzichten uit het Fieldlab Vertical Farming onderzoek vormen de basis van deze discussie. Dit onderzoeksproject is in januari 2020 in Nederland van start gegaan en vindt plaats op meerdere locaties in Zuid-Holland. Als het gaat om tuinbouw en indoor farming heeft Nederland een leidende positie. De Fieldlab Vertical Farming is gelanceerd om deze leidende positie te kunnen behouden. De eerste resultaten kunnen worden besproken na twee jaar lopend onderzoek. 

Interessante line-up
Het panel wordt gevormd door Gert-Jan van Staalduinen, CEO bij Logiqs, Laura Bautista, projectleider Vertical Farming bij Delphy B.V., Stefan van de Voort, Plant Specialist Indoor Farming bij Philips Horticulture LED Solutions en Caterina Carpineti, Researcher Vertical Farming bij Business Unit Horticulture and Flower Bulbs van Wageningen University and Research. De moderator is Matthijs van den Beukel en leidt het panel in goede banen.

Wanneer en waar
Het ∑-Grow Inside seminar vindt op 20 maart plaats in het World Horti Center aan de Europa 1 in Naaldijk. Het evenement start om 14:00 uur en duurt tot 17:00 uur. Het seminar is ook online te volgen van 14:30 uur tot 15:30 uur. Via de volgende link is het mogelijk om je aan te melden: https://form.jotform.com/222431767171353 

Het seminar wordt georganiseerd in samenwerking met de community Indoor Farming NL en mede mogelijk gemaakt door Greenport West-Holland, FarmTech Society en GreenTech. 

∑-Grow Paviljoen
De seminar serie is onderdeel van het ∑-Grow Paviljoen in World Horti Center. Om de ontwikkeling en voordelen van hightech telen in kassen en indoor farms te laten zien is het paviljoen opgericht. Veel bezoekers hebben het paviljoen al bezocht, van studenten tot presidenten en investeerders tot beleidsmakers.

Het paviljoen is een samenwerkingsverband tussen het World Horti Center en verschillende bedrijven op het gebied van binnenteelt. Het gemeenschappelijke doel is om het hele verhaal van de mogelijkheden van indoor farming te vertellen alsmede samenwerking en uitwisseling van ideeën te stimuleren.

Bron: World Horti Center


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.