Garlic Solutions’ nieuwe verse horecaproducten nu in het assortiment bij Van Gelder

Gemberschijven, rode peperringen en Jalapeño-ringen

Garlic Solutions is één van de grootste leveranciers van ongepelde en gepelde knoflooktenen in Europa. Daarnaast levert het bedrijf vers gesneden specerijen, mixen en ook vers gesneden gemaksproducten voor de horeca. Sinds vrijdag 10 maart 2023 zijn drie nieuwe verse horecaproducten van Garlic Solutions verkrijgbaar via Van Gelder groente & fruit. Het betreft de gemberschijven (voor in de gemberthee), de gesneden rode peperringen en Jalapeñoringen. Alle drie de producten zijn verpakt in flowpacks.

‘Wij blijven innoveren met onze vers gesneden specerijen. Graag willen wij de horeca zoveel mogelijk ontlasten. Gemaksproducten zijn ook niet meer weg te denken uit de professionele keuken. Onze
producten zijn juist gericht op snelheid en gebruiksgemak voor deze doelgroep. Ze zijn vers, gebruiksklaar, volledig natuurlijk, zonder additieven en allergenen, maar hebben wel een lange houdbaarheid. Hiermee wordt tijd bespaard in de keuken, zonder concessies te hoeven doen aan de kwaliteit en heeft men ook veel minder productafval’, aldus Kaz Abbekerk, eigenaar van Garlic Solutions.

Gepelde knoflooktenen
Al een aantal jaren levert Garlic Solutions haar gepelde knoflooktenen onder de naam Garlicieux aan de horecagroothandel. Dit is het eerste product dat Garlic Solutions maakte in haar serie gemaksproducten voor de horeca, waarbij vers, kwaliteit, geen additieven en toch een lange houdbaarheid centraal staan.

Wok- en verspakketten
Garlic Solutions levert ook sinds een paar jaar gesneden rode peperringen en gemberblokjes voor in wokpakketten en gesneden gemberstukken voor in de verspakketten bij de supermarkten.
Garlic Solutions is in 2016 gestart met het semi-machinaal verwerken van knoflookbollen naar ongepelde en gepelde knoflooktenen. Tegenwoordig produceert het bedrijf meer dan vier miljoen knoflooktenen per week en leveren deze aan klanten in heel Europa. De knoflooktenen zijn te vinden in de verspakketten van supermarkten, in verse maaltijdboxen en bij de horecagroothandel.

"Wij kopen uitsluitend in bij Spaanse telers en staan in voor kwaliteit, flexibiliteit en een jaarrondgarantie. Daarnaast leveren wij vers gesneden specerijen en mixen in speciale consumenten- en bulkverpakkingen. Recent hebben wij ons assortiment uitgebreid met gemaksproducten voor de horeca. In januari 2020 wonnen wij de Ondernemersprijs Midden-Holland 2020 in de categorie mkb."

Voor meer informatie:
Ellen van der Feltz
Garlic Solutions bv
Tel.: +31 (0)182 2050 44
e.vdfeltz@garlicsolutions.nl 
www.garlicsolutions.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.