Pelemix neemt Even-Ari Green over

Pelemix heeft de in Israël gevestigde producent van groeimedia, Even-Ari Green Ltd. (EAG), overgenomen.

De werknemers van EAG zullen zich bij Pelemix' groeiende wereldwijde team voegen. Danny Levinson, oprichter en CEO van EAG, blijft bij het nieuwe bedrijf als CEO van de EAG-divisie en rapporteert aan Pelemix global CEO Tal Brod.

EAG is actief het gebied van groeimedia, zowel wat betreft kwaliteit als productietechnologie. De kokossubstraten van Pelemix worden wereldwijd gebruikt als groeimedia voor hydrocultuurgewassen, plantenvermeerdering, groenten- en fruitteelt, cannabisteelt, potplanten- en perkplantenproductie en zijn vooral gericht op de professionele kwekersmarkt.

"We zijn enthousiast over de mogelijkheden die deze fusie biedt voor beide merken", aldus Levinson. "De mogelijkheid om EAG in Israël uit te breiden, met behulp van de geavanceerde technische kennis van Pelemix, biedt een groot potentieel voor beide merken in de komende jaren."

Brod: "De overname biedt ons de mogelijkheid om in zowel het hobby- als het professionele kwekerssegment uit te breiden."

Voor meer informatie:
Pelemix
info-coco@pelemix.com
www.pelemix.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.