Jaarverslag TKI T&U 2022 online

Het jaarverslag van TKI T&U staat online met hierin een overzicht van alle activiteiten in 2022. Er zijn vorig jaar 93 nieuwe projectvoorstellen (met een gevraagd budget van € 52,2 miljoen) gehonoreerd voor PPS-projecten die invulling geven aan de aan de Kennis & Innovatieagenda Landbouw, Water, Voedsel. 

Het fundament onder deze agenda – en het bijbehorende innovatiecontract – wordt gevormd door een zestal missies en twee doorsnijdende sleuteltechnologieën die richting geven aan de onderzoeksprogrammering.

In de call en honorering wordt sinds de intrede van het missiegedreven onderzoekbeleid in 2019 geen onderscheid meer gemaakt tussen de Topsectoren T&U en Agri & Food; deze cijfers gelden dan ook voor beide topsectoren. Daarnaast heeft de TKI TU in 2022 opnieuw aandacht besteed aan NWO programmering, samenwerking met andere TKI’s en Greenports Nederland en valorisatie (IMPACT 2025 programma), en is werk gemaakt van het in kaart brengen van waterstof als alternatieve energiedrager voor de (glas)tuinbouwsector.

Lees de Jaarrapportage 2022 TKI Tuinbouw & Uitgangsmaterialen

Bron: Topsector T&U


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.