Eerste rode paprika voor het goede doel

De eerste doos rode paprika’s van Harvest House is maandag 6 maart verkocht voor € 2.505,- tijdens een veiling. Scherpenhuizen deed het hoogste bod. De opbrengst van de veiling is bestemd voor stichting Freshride, dat geld inzamelt voor de Daniël den Hoed Kliniek.


Marco Bergman overhandigt de eerste doos rode paprika aan Johan Joosen, inkoper bij Scherpenhuizen 

 
Teler 4Evergreen in Westdorpe oogstte deze week de eerste rode paprika’s voor Harvest House. Deze teeltlocatie is dit jaar toevallig ook de bestemming van de Freshride op 9 september. Met dit sportieve initiatief zamelen onze collega’s in de AGF-sector geld in voor de Daniël den Hoed kliniek.

“Dat doel ondersteunen we graag!”, zegt Marco Bergman, verkoper paprika bij Harvest House. “Daarom hebben we de eerste rode paprika’s geveild voor de Freshride. Onze klanten deden daar goed aan mee en daar ben ik trots op.”

Start seizoen
De oogst van de eerste rode paprika’s betekent dat het Hollandse seizoen echt goed van start is. De groene paprika’s kwamen eerder al op de markt. “Het is altijd een mooi moment als het seizoen weer begint en we onze lekkere en voedzame Hollandse paprika’s mogen leveren. We kijken uit naar een mooi seizoen!”, besluit Bergman.

Voor meer informatie:
Marco Bergman
Harvest House
+31 (0) 1 74 519 291
m.bergman@harvesthouse.nl       
www.harvesthouse.nl  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven