Yoeri van der Laan aan de slag bij computer visionbedrijf IUNU

Yoeri van der Laan is bij IUNU begonnen als programmamanager vanuit Nederland. Hij werkte eerder voor diverse digitale platforms in functies waarin hij verantwoordelijk was voor strategische groei en de ontwikkeling van nieuwe functies. Hij heeft in de tuinbouwsector strategische partnerschappen beheerd bij Priva en gewerkt aan onderzoeksprojecten met betrekking tot de toekomst van de tuinbouw.Als onderdeel van de verdere uitbreiding van IUNU in Nederland zal van der Laan een stealth project leiden in samenwerking met een grote onderzoeksorganisatie. "IUNU is het enige bedrijf dat plantgegevens op schaal vastlegt met behulp van computer vision en bevindt zich door deze schaalgrootte in een unieke positie om telers te ondersteunen, zoals geen enkel ander bedrijf dat tot nu toe heeft gedaan. Dit is de toekomst van de tuinbouw en ik vind het geweldig om daar deel van uit te maken," zegt Youri.

"Yoeri is een geweldige aanvulling op het IUNU-team. Hij brengt een schat aan ervaring mee in het opschalen van technologieën in en buiten de tuinbouwsector. In combinatie met zijn gedetailleerde klantgerichte aanpak is hij de perfecte persoon voor IUNU in Europa," zegt Adam Greenberg, directeur van IUNU.

In Noord-Amerika gebruikt momenteel meer dan 75% van de bedekte bladgroentetelers en veel van de grootste siertelers het LUNA-platform van IUNU. Internationaal richt het bedrijf zich eerst op uitbreiding in Nederland.

Onlangs kondigde IUNU haar samenwerking aan met Nunhems, het groentezadenbedrijf van BASF, dat IUNU heeft gekozen als leverancier van computer vision en AI-software voor haar slaveredelingsprogramma. Zowel veredelaars als commerciële telers vertrouwen op LUNA als hun partner in de datagestuurde teelt. Het aannemen van van der Laan markeert de volgende grote stap voor het bedrijf in Europa.

Voor meer informatie:
IUNU
info@iunu.com
iunu.com   


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven